Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przy hamowaniu luzy na fotelu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nieco dziwny problem z fotelem przednim prawdopodobnie tylko kierowcy(bo na pasażera nie siedziałem przy mocnym hamowaniu). Tak więc podczas mocniejszego hamowania w pewnym momencie oparcie fotela troszkę jakby luźne się przesuwa do przodu (nie cały fotel, tylko oparcie). Fotele S-line z manualną regulacją. Czy ktoś spotkał się z tym i da się je jakoś "poprawić". Dziwne uczucie jakieś takie nieprzyjemne :/

Opublikowano

Auto nie po wypadku?

Opublikowano
  • Autor

Bezwypadkowe 100%, Może składane fotele tak mają, że jakaś linka lub coś się po jakimś czasie wyrabia. Fotel jak dla mnie powinien być sztywny, a nie mieć luz oparcia w okolicy 1-2 cm :/

Opublikowano

Musiałbyś ręcznie ruszać fotelem i patrzec mniej wiecej gdzie masz luzy. Póżniej najwyżej sciagniesz pokrycie i zobaczysz

• 1 rok później...
Opublikowano

Kolego mam podobnie - z tym że u mnie jeszcze występuje jak by luz na szynie - stuki przy mocniejszym hamowaniu. Auto z salonu 2012 rok niecałe 80 tys km przejechane ( fotele najzwyklejsze tylko podgrzewane )

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Rozwiązał ktoś ten problem, bo ma u siebie to samo - dla mnie jest to dość irytujące.

Opublikowano

Mam wrażenie że dotyczy to tylko zwykłych foteli - znajomy w b8 ma fotele full elektryka i fotel ani drgnie - zwarty jak skała. Na przeglądzie zwróciłem uwagę na ten problem to mi koleś z serwisu powiedział, że zdarza się że występuje taki problem w zwykłych fotelach. Swoją drogą szkoda, że coraz gorsze robią te auta.