Krzysztof Domeradzki Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, w mojej B6 Avant mam zestaw car audio harman ze wzmacniaczem i subwooferem z tyłu. Niestety często podczas słuchania muzyki, nawet gdy nie jest głośno charczą mi przednie tweety, raz po stronie kierowcy, a raz u pasażera. Myślę o ich wymianie tylko nie wiem na jakie... Polecacie jakieś sprawdzone, które pasowały do B6 ? Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam. Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez Krzysztof Domeradzki
niebieski708 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 W b6 wszędzie siedziały takie same według etki... Też myślałem nad zmianą bo przestały grać, ale kupiłem ori i tak zostawiłem...
Krzysztof Domeradzki Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Ja właśnie też zakupiłem, a możesz mi powiedzieć jak odpiąłeś kostkę ze starych głośników ? Ja właśnie wymieniam i nie mogę odpiąć tej kostki, a nie chce przez siłę, żeby nie uszkodzić
niebieski708 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 heheheh też się naj... z nią... mała a trzyma okrutnie... mały płaski śrubokręt miedzy obudowę i kostkę i wylazło
Krzysztof Domeradzki Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Ogarnąłem, podłączyłem nowe, ale chyba mam coś z kablami, bo pocharkuje jeszcze troche
niebieski708 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Sprawdź kostki niżej, te które wchodzą od góry w duży głośnik ;-) czasem wyjecie i włożenie ponowne naprawialo ;-)
Krzysztof Domeradzki Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Ok posprawdzam wszystko jak będę miał czas
Rekomendowane odpowiedzi