Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Adapter AUX-IN do concert, emulator zmieniarki CD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cena okazyjna, ale to tylko aux in jest.

Lepsze sa takie co maja USB, SD i AUX-IN :good:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

O! dobrze że tutaj trafiłem bo właśnie chce sobie coś takiego sprawić :)

Opublikowano

Kolego MRoger mnie ciekawi tylko jedna rzecz...kiedyś znalazłem taką przejściówkę za około 20 zł z przesyłką (dokładnie w święta) tyle że w tym droższym jest więcej kabelków niż w tamtym :D

Ja tam się średnio znam ale może ktoś powie jaka jest różnica pomiędzy tym za 40zł a tym za 90 prawie a już nie wspomne o tym za 12,99:)

Opublikowano

hmm .. przecież pisałem że przepłaciłem, mogę tylko powiedzieć że działa :decayed:

Opublikowano

ja bym sie nie obawiał, bym brał ten tańszy, bo to nie jest zbyt skomplikowane urządzenie wiec nie sądze żeby było coś w nim nie tak :cool1:

Opublikowano

Ja też bym brał ten tańszy, nawet śmiem twierdzić, że jest poręczniejszy, mniejszy. Wystawisz sobie gdzies gniazdko i gitara

Opublikowano

Można wyprowadzić kabel jack-jack pod przednim panelem tak, żeby wychodził pod popielniczką i tam bardzo poręcznie można ulokować jakiegoś np. mp3 playera

Opublikowano

albo w popielniczce jeśli nie używasz jej :mysli:

Opublikowano

albo w schowku

możliwości jest pełno

Opublikowano

też prawda :)

Opublikowano

tutaj macie cos o tych adapterach aux-in drozszych i o tych tanszych....

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_co_sadzicie_o_emulatorze_zmieniarki_na_mp3-t36739.120.html

wypowiedz Pablo_banita [br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 21:31_________________________________________________a tak apropo to mam do sprzedania taki emulator jak w linku gdzies wyzej za 89zl bo niejes mi juz potrzebny (zmiana na zmieniarke mp3) uzywany, sprawny, sprzedam za pare groszy pozdrawiam

Opublikowano

tutaj macie cos o tych adapterach aux-in drozszych i o tych tanszych....

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_co_sadzicie_o_emulatorze_zmieniarki_na_mp3-t36739.120.html

wypowiedz Pablo_banita [br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 21:31_________________________________________________a tak apropo to mam do sprzedania taki emulator jak w linku gdzies wyzej za 89zl bo niejes mi juz potrzebny (zmiana na zmieniarke mp3) uzywany, sprawny, sprzedam za pare groszy pozdrawiam

Pisz na PW ile chcesz za ten adapterek

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

tez mialem ten drozszy, i dawal rade co do jakosci to wszystko zalezalo od tego co podpiolem pod ten kabelek, i w jakiej jakosci byla nagrana muzyka, co do tego tanszego to jest to cos jakby przejsciowka a nie adapter, czytalem na forum ze mozna uszkodzic radio tym (tylko czytalem) pozdrawiam

Opublikowano

ja miałem tą tańszą wersje ale w radiu Blaupunkt na kasete które przełaczało się na AUX i od tego ten kabelek i chodziło to dobrze niewiem jak z radiem concert czy ten kabelek podejdzie...i bedzie działał jak ten droższy...??