Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Adapter AUX-IN do concert, emulator zmieniarki CD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no więc pytanie czy Concert przełącza się na AUX :decayed: jeżeli nie to pozostaje ten droższy :>

Opublikowano

ja mam z chorusem 2 i baja! tylko ja kupowalem to dosc dawno, i nie mam wszystkich funkcji jakie sa teraz dostepne...... jest na forum temat o tych emulatorach poczytaj sobie i bedziesz wiedzial co i jak

• 2 lata później...
Opublikowano

Panowie widzę ze kwestia jest nadal do końca nie rozwiązana.

Kupiłem ostatnio srebrną padake A4 B6 z radjem concert-na kasete.

Też planuję podpjąc kabelek AUX i mp3.

Na allegro znalazłem dwa rodzaje kabelków:

-za 10zł

http://allegro.pl/wejscie-aux-grundig-mini-iso-jack-vw-audi-i2009837776.html

-za 90 zł

http://allegro.pl/adapter-aux-in-vw-audi-seat-mfd-f-vat-i2013007658.html

Panowie co proponujecie???Ma ktoś może sprawdzone działanie na poszczególnych kabelkach???

Opublikowano

w b6 concert na kasety? na kasety w b6 jest chorus, concert na kasety, chyba ze ktos cos kombinowal.... ja mialem ten drozszy z chorusem II z b6 i bylo oki

Opublikowano

Panowie a mial może ktoś zamontowany ten tanszy kabelek z aukcji:

-za 10zł

http://allegro.pl/wejscie-aux-grundig-mini-iso-jack-vw-audi-i2009837776.html

Mam też pytanko ,tzn czy po montażu tego kabelka wraz z mp3 będę miał na desce rozdzielczej, powiedzmy coś w rodzaju RDS wyświetlany odtwarzany utwór?????

:polew: :polew: sorry kolego ale niemoglem sie powstrzymac..... to kosztuje 10 zl... a ty chcial bys zeby dzialalo jak urzadzenie za ponad 300..... nie kolego nie bedzie info rds nie bedzie mozliwosci zmiany utworow z radia/kierownicy mf.. itp.... nic nie bedzie.... jedyne info jakie bedzie to na wyswietlaczu urzedzenia podlaczonego pod ten kabelek tak samo jak i cale sterowanie.... [br]Dopisany: 01 Styczeń 2012, 22:08_________________________________________________gdyby to bylo takie proste to kazdy by sie bujal z takim kabelkiem a nie wydawal gruba kase na emulatory zmieniarek...

Opublikowano

Panowie, jakby ktoś chciał, to mam na sprzedaż takie proste emulatory pod aux, czyli do podpięcia telefonu/mp3 :) 49zł+kw. W dziale Sprzedam wszystko macie:)

Opublikowano

wszystko ok panowie ale powiedzcie mi po co kupowac to drozsze skoro to tansze tez spełni swoja fukcje. chodzi tylko o wprowadzenie sygnału audio do radia wiec po co ta elekronika pod opaską termokurczliwa w tym za 90zł????

Opublikowano

Emulator robi tobie w aucie za zmieniarkę.Masz parę folderów z czego każdy po max 99 utworów.Możesz mieszać folderami,przerzucać i przewijać dowolne kawałki i podpinać pod niego co tylko zechcesz.Ja kupiłem Yator (czy jakoś tak) za 290 zł,podpiąłem go pod Chorus 2 na kasety i jestem bardzo zadowolony.Polecam!

Opublikowano

wszystko ok panowie ale powiedzcie mi po co kupowac to drozsze skoro to tansze tez spełni swoja fukcje. chodzi tylko o wprowadzenie sygnału audio do radia wiec po co ta elekronika pod opaską termokurczliwa w tym za 90zł????

Po to, kolego, ze radio Ci nie zareaguje na przycisk Mode/Cd/CDC, gdy bedziesz mial tylko podpieta kostke z sygnalem audio. Procesor radia musi dostac dane ze zmieniarki, badz urzadzenia, ktore je nasladuje, czyli wlasnie od zaprogramowanego procesora, ktory wysyla takowe dane zgodne z oczekiwanymi przez radio:)