blind0 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Siema,orientuję się ktoś gdzie można kupić dystanse pasujące na tył do a4 b5 FWD żeby dochodziły do piasty ? potrzebuję ok 10-15mm na stronę a słyszałem, że są problemy w fwd.
enczu Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Proponuję dystom.pl Napisz do nich na fejsie i nie bedzie zadnych watpliwosci. Bralem juz u nich raz na przod i raz na tyl, wszystko elegancko dochodzilo i pasowalo
blind0 Opublikowano 8 Września 2016 Autor Opublikowano 8 Września 2016 tak też będę musiał zrobić, coś pisali o tym problemie na swoich aukcjach także pewnie ogarną temat a powiedz mi ile mm wrzucałeś na tył ?
enczu Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 tak też będę musiał zrobić, coś pisali o tym problemie na swoich aukcjach także pewnie ogarną temat a powiedz mi ile mm wrzucałeś na tył ? U siebie mam 20mm, felga 9.5J, opona 215/35/18. Wystaje ale u mnie wpadają cambery. Przy 8J i dystansie 20mm było na równo z nadkolem. Nie mam nigdzie na kompie 8J i 20mm, ale rzuć okiem w moim temacie na pewno znajdziesz gdzieś fote
blind0 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Pozwolę sobie odświeżyć swój temat z przed lat Jest na rynku dystans 10/13mm który wejdzie na tył do ośki b5 ? W dystomie powiedzieli mi, że minimum musze wsadzić 20mm ale nie zbyt mi się widzi et 25 przy 8,5 cala próbowałem jakiś no name 5mm wsadzić ale za chiny nie dochodzi, za to z przodu bez problemu.
Ivanek Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 2 godziny temu, blind0 napisał: Pozwolę sobie odświeżyć swój temat z przed lat Jest na rynku dystans 10/13mm który wejdzie na tył do ośki b5 ? W dystomie powiedzieli mi, że minimum musze wsadzić 20mm ale nie zbyt mi się widzi et 25 przy 8,5 cala próbowałem jakiś no name 5mm wsadzić ale za chiny nie dochodzi, za to z przodu bez problemu. no zależy jak duży rant ma piasta, zmierz i wtedy dowiesz się jaki możesz założyć.
pawelwor Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 blind0, jak rozwiązałeś problem z dystansami do ośki? Znalazłeś coś pasującego w tym rozmiarze?
Rekomendowane odpowiedzi