aker Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Jestem na etapie wymiany podsufitki na czarną i przy tej okazji zamierzam zamontować ori antenę GPS na dachu w b6 avant.Nie mam wiedzy odnośnie w którym miejscu dokładnie ma być ten otwór. Jeśli jest ktoś z was który ma taką wiedzę i podać wymiar to był bym bardzo wdzięczny. Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez aker
moglaj80 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Janek mów co chcesz wiedzieć mogę zagladnać u mnie jak to jest Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez moglaj80
aker Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Marcin chcę zamontować antenę na dachu a nie mam dziurki i pasuje to wywiercić w odpowiednim miejscu.Piszesz że masz u siebie otwór prawdopodobnie jest na wysokości lampki w bagażniku tylko nie mam pewności czy jest centralnie na środku tej lampki czy gdzieś dalej.Jak byś ściągnął lampeczkę i zerknął to było by fajnie.
moglaj80 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 jasne jutro spróbuję pomierzyc, porobić zdiecia i wyślę Ci.
Rekomendowane odpowiedzi