KAMK13 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Witam Panowie mam do was pytanie czy ktoś z was kiedyś montował drugi intercooler ? Chodzi mi o montaż zestawu z 2.5 TDI (czywiście B5), czyli 2 intercoolery, rura (belka,wzmocnienie),oraz przewody które chce połączyć z kompletny dolotem AWX/AVF. Widziałem że istnieje tak możliwość jeśli chodzi o 1.8T, więć pytanie czy da się tak samo w 1.9 TDI zrobić, nie chce pchać FMIC ponieważ jest drogi no i jak dla mnie to nie wygląda, a ja chce auto budować na oryginalnych VAGowskich częściach. Pozdrawiam
dj domin1 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 A powiedz, po co Ci drugi icek?
KAMK13 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 A powiedz, po co Ci drugi icek? Ogólnie to celuje w moc ok 150 koni i nie chce żeby autko przy temperaturze ponad 30 stopni na zewnątrz przestało jechać. W tamtym tygodniu wyczyściłem icka bo był zalepiony i jest mega różnica a myślę, że montaż drugiego usprawni całość przy wysokich temperaturach no i zapewni mi lepsze osiągi niż przy jednym.
Rekomendowane odpowiedzi