rafal9119 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Siemanko dzis całkiem przypadkiem natknąłem sie na dziwny zaworek nad filtrem powietrza (patrz foto) który ma dwie dziury i jak dmucham w niego to powietrze ucieka przez nie. od czego on jest ?? i czy ma wpływ na prace silnika.
rafal9119 Opublikowano 1 Września 2016 Autor Opublikowano 1 Września 2016 Nie mam pojecia . Nie zaglebial sie az tam w to
--Rafcio-- Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Masz na nim strzałkę i w jedną jak dmuchasz ma leciec powietrze a w przeciwną ma blokować.
rafal9119 Opublikowano 1 Września 2016 Autor Opublikowano 1 Września 2016 Tak tylko u mnie jest dziura w tej obudowie . Nawet jak zatkam palcem a w drugi dmucham to ucieka bokiem
rafal9119 Opublikowano 1 Września 2016 Autor Opublikowano 1 Września 2016 Wiem ze do wymiany tylko czy on ma wplyw na prace silnika ? Ma ktos numer tego zaworka? Bo na moim nic nie ma
--Rafcio-- Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Przecież, lewe powietrze będzie ciągnął, zero kumacji widzę. Kup jaki kolwiek, aby był jedno kierunkowy.
Emejcz Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Takich zaworków jest kilka, pod kolektorem, w okolicach ezektora też są także kup po prostu podobny, sprawdź sobie na etce.
Rekomendowane odpowiedzi