Yuri22 Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Witam. Mam pytanie jak w temacie. Czy jest możliwość zainstalowania radia 1DIN w kosz RNS-E? Powód jest prosty. Dzisiaj po raz drugi w tym roku wyjęli mi pod blokiem RNS-E. Za jakiś czas będę się przeprowadzał do miejsca, gdzie będę miał garaż, ale do tego czasu nie chcę wkładać znowu RNS, bo pewnie też długo bym się nie nacieszył. Jest możliwość włożenia np. Concert? Nie chcę przerabiać konsoli na 1DIN bo za jakiś czas na pewno wrócę do RNS, ale przez najbliższy czas chcę mieć cokolwiek co będzie grało.
byradzio Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Myślę że coś w tym stylu musiałbyś dopasować, w golf 4 było tak że właśnie trzeba było tylko taki schoweczek wyciągnąć i z miejsca 1din robiło się 2din i odwrotnie :-) http://allegro.pl/ramka-do-radia-adapter-1-din-smart-forfour-fortwo-i5578106292.html Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Września 2016 przez byradzio
Yuri22 Opublikowano 15 Września 2016 Autor Opublikowano 15 Września 2016 No ale czy przypadkiem Concert nie ma takiej samej szerokości jak RNS? Zostawmy walory estetyczne. Jakby mi przyszło jeździć z dziurą pod Concertem przez parę miesięcy, to świat mi się nie zawali. Grunt, żeby działało.
Rekomendowane odpowiedzi