Exmi Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Witam, mam taki problem, ponieważ na wyświetlaczu w rnsie pojawiła mi się czerwona pionowa linia. Ani nie został uderzony, ani zalany, wyświetlacz na wyłączonym radiu też wygląda w porządku, nie ma żadnych przebarwień ani nie jest nigdzie wylany. Może miał ktoś podobny problem ? http://www.fotosik.pl/zdjecie/a8262afc36a06851 Tak to wygląda
ziomal-84 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Usterka LCD Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Exmi Opublikowano 8 Września 2016 Autor Opublikowano 8 Września 2016 Przerabiałeś coś takiego ? A może po prostu gdzieś taśma nie łączy.
Szarik Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 tak jak kolega wyżej pisze,uszkodzeniu ulega część taśmy w wyświetlaczu. Usterka raczej nie naprawialna.
Krzysiek2808 Opublikowano 23 Maja 2019 Opublikowano 23 Maja 2019 (edytowane) Ja mam 2 poziome białe linie w górnej części wyświetlacza. Czy może na taką usterkę jest jakiś sposób? Edytowane 3 Czerwca 2019 przez Krzysiek2808
Rekomendowane odpowiedzi