ilovevag Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Witam wszystkich W końcu zdecydowałem opisać się tu mojego nowego gruza. Jak na razie seria, ale w najbliższym czasie pojawią się jakieś mody. Audi A4 B7 AVANT 2.0TFSI QUATTRO PS. Ogarnę gruza po wymianie rozrządu, prawdopodobnie i pompy oleju. To wrzucę swoje zdjęcia. Rok modelowy: 2006 Silnik: 2.0TFSI 200KM/147kW BWE Skrzynia: Tiptronic [Autom. skrzynia 6-bieg. z napędem na cztery koła] HYH Lakier: L8/Z9Y Wyposażenie: Klimatyzacja Climatronic Skórzana tapicerka Kierownica 3 ramienna multimedialna Spryskiwacze reflektorów Sensor deszczu Sensor zmierzchu Lusterko fotochromowe Rolety na tylnych szybach Chromline Podłokietnik ze schowkiem 10x airbag Roleta bagażnika pionowa i pozioma Reflektory Xenonowe Światła przeciwmgielne Relingi dachowe El. sterowane szyby x4 El. sterowane lusterka El. składane lusterka El. regulowane fotele Pompowane fotele Podgrzewane fotele Zmieniarka CD Tempomat Komputer kolory FIS Uchwyty na napoje.... I teraz najciekawsza część tego opisu to: Planowane mody: Felgi 19" szerokie na 9-10" AIR RIDE [góra-dół] Kierownica z B8 lub TTS z łopatkami Zderzak przód [rzeźba z B8 z grillem od RS6 C5] z dokładką Zderzak tył z dyfuzorem Listwy na drzwi od S/RS na drzwiach Myślę na Ducktail na lotce od bagażnika Zmiana foteli na jakieś kubełkowe Recaro Zmiana radia na RNS-E + plus jakieś polepszenie car audia Ogarniecie lakieru + korekta Mechaniczne mody też jakieś się pojawią ale na razie 147kW wystarcza z przesiadki 1.9TDI 66kW Lista pewnie ulegnie zmianie WORKLOG: 13.09.2015 Wymiana pompy oleju na wersję z 1.8TFSI Wymiana oleju Liqui Moly 5W40 Synthoil High Tech + Filtr oleju Wymiana oleju w skrzyni + filtr [oj bolało] Wymiana napinacza koła alternatora To było tak na szybko. Pozdrawiam Edytowane 30 Września 2016 przez ilovevag
cysiek18 Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Ten kolor skóry to chyba rzadkość Felgi 19" szerokie na 9-10" AIR RIDE [góra-dół] Zderzak przód [rzeźba z B8 z grillem od RS6 C5] z dokładką Felgi 10" nie wiem czy nie za szerokie. Na pewno będą mega ciężkie. AIR RIDE - nie lepiej gwint ? Zderzak przód. Zlituj się, ori s line Powodzenia w modzeniu A i pasy zapinaj. Ta klamra na drugim zdjęciu wpięta żeby buzer nie piszczał do wyrzucenia. Bezpieczeństwo ponad wszystko
ilovevag Opublikowano 12 Września 2016 Autor Opublikowano 12 Września 2016 Ten kolor skóry to chyba rzadkość Felgi 19" szerokie na 9-10" AIR RIDE [góra-dół] Zderzak przód [rzeźba z B8 z grillem od RS6 C5] z dokładką Felgi 10" nie wiem czy nie za szerokie. Na pewno będą mega ciężkie. AIR RIDE - nie lepiej gwint ? Zderzak przód. Zlituj się, ori s line Powodzenia w modzeniu A i pasy zapinaj. Ta klamra na drugim zdjęciu wpięta żeby buzer nie piszczał do wyrzucenia. Bezpieczeństwo ponad wszystko Też się właśnie zastanawiam czy 10" się upchnie w nadkola. Jak dla mnie AIR praktyczniejszy A co do zderzaka to chodzi mi o to - http://www.audizine.com/forum/showthread.php/576141-B7-to-B8-Conversion PS. co do pasów poprzedni właściciel tak jeździł ja jestem zwolennikiem zapinania pasów.
marcinch001 Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Ten zderzak średnio pasuje do budy b7 , pakuj s-line a grill do wyboru s-line , s4 , rs4 .
MAT1000 Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Zderzak to niestety ale porażka, z auta robi karykaturę audi. Chcesz coś innego to pakuj pakiet DTM
ilovevag Opublikowano 13 Września 2016 Autor Opublikowano 13 Września 2016 Zderzak to niestety ale porażka, z auta robi karykaturę audi. Chcesz coś innego to pakuj pakiet DTM Myślę, że jak się dobrze ogarnie to raczej wiochy nie ma
Lorence Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) na allegro jest zderzak używka firmy Hofele B8 look dla b7 za 500zł jak tak bardzo Ci się taki look podoba Edytowane 14 Września 2016 przez Lorence
Rekomendowane odpowiedzi