CreShu Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Witam. Mam audi a4 b5 z oryginalnym radiem CONCERT II ktore jak zwykle nie dziala plynna regulacja głośności ( idzie przezyc), posiadam rowniez naglosnienie bose. Znudzilo mi się ciągłe sluchanie radia FM i zamierzam jakos zmienic albo radio albo przerobic wiec tu pytanie do was...Chce zeby zostalo cos z klasa a nie chinskie radio po srodku ktore pasuje do stylistyki auta z lat 90 jak kij do d*py. Chce zeby bylo cos z klasą ale i rownoczesnie niezbyt drogie ale i mozna bylo posluchac pendrive badz ewentualnie CD choć wolałbym juz aux. Tak samo naglosnienie bose juz siada glosniki pierdzą i przymierzam sie do wymiany. Co polecacie, Czy jakies pelne zestawy czy jakies specjalne glosniki, posiadam wzmacniacz lecz bez subwoofera, a chcialbym go miec.
nina_chudu4 Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Witam ,jesteś z Zamościa wiec odezwij się na priv ,dam Ci namiar na kolegę od Ciebie ktory Ci pomoże .
Onyks Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Tez się zacząłem rozglądać za nowym radiem, które poza wysoką jakością dźwięku będzie miało np. Bluetooth i system glosnomowiacy... Na rynku jest sporo takich ofert ale chciałbym poznać wasze opinie. Polecacie coś konkretnego? (mowa o 1 din)
Onyks Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Najlepiej proporcjonalnej do jakości :-) a tak poważnie to max tys. zł.
Rekomendowane odpowiedzi