Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Brak ogrzewania i chłodzenia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w moim a4 b5 zaczęły się dziać jakiś czas temu cuda. Na początku przestało działać ogrzewanie. cały czas nawiew dmuchał z podobną temperaturą mimo zwiększania i zmniejszania jej na klimatroniku. Ostatnio zaczęła mi głupieć klimatyzacja. Czasem chłodziła, czasem nie, a wczoraj już całkiem przestała chłodzić. I również nie reaguje na zmiany temperatury na klimatroniku. Na dodatek wczoraj, gdy wracałem do domu zgasły mi oba wyświetlacze i juz w ogóle nic nie dmucha. Regulacja nadmuchu działała prawidłowo. Wie ktoś co to może być?

Opublikowano

Jeśli dane z profilu sie zgadzają to masz dokładnie to samo co ja, uszkodzony panel klimatronika

Opublikowano
  • Autor

Ossek, dzięki za podrzucenie tematu. Naprawilem panel. Wyświetlacze działają, dmuchawy działają. Pół dnia podgrzewałem każdy lut na obu płytkach i wciąż nie działało. Okazało się, że wystarczyło wymienić 25 bezpiecznik, bo się przepalił i wszystko zaczęło hulać. Z tym że klimatyzacja dalej nie chłodzi. Nie wiem jak z grzaniem, bo moje autko żeby złapało temperaturę musi przejechać ok. 10km. Ale zauważyłem jedną rzecz: kiedy ustawie temperaturę na 29 i szybko zejde na 19 to dość długo słychać takie charakterystyczne burczenie z klimatronika. Czy to normalne?

Edytowane przez Kamil Szczerba

Opublikowano

Burczenie to pewnie pracujące silniczki. Na początek sprawdź błędy w klimatroniku.