waniu Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Jak w temacie kupiłem adapter multimedialny i dvd do navi plus wszystko chodzi ale podczas jazdy jest sam dzwięk jak to odblokować żeby wszystko śmigało???Czy wystarczy wypiąć jakiś kabel ,dodam że nie używam navigacji ponieważ posiadam inną z dobrymi mapami!
waniu Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2008 ten kabelek jest tak opisany czy ma jakiś kolor
benito255 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 musisz ominąc czójnik chamólca ręcznego tzn podepnij ten kabelek na zasilanie tego czójnika
alvaro Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 jeżeli nie używasz gali (automatycznej regulacji głośności zależnej od prędkości jazdy) to po prostu przetnij ten kabel i tyle (jest to biało niebieski kabelek w kości ISO od zasilania w tym samym rzędzie co główny + tyle że na ostatnim pinie - główny lus jest na pierwszym a GALA na ostatnim...)
alvaro Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 piotrcar nie bo w B6 GALA jest po CANie
marcin j Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 a mozna tez tak zrobic w b6 ?? Hmmmm, u mnie helmut obciął gale , ale jak chciałem uzyć navi, to szalało, więc zostalo zlutowane spowrotem , a mój kolega magik, zrobił mi video in motion do dzis nie wiem jak. Wiem napewno , że niemam zadnego włącznika. Wszystko hula jak należy. [br]Dopisany: 16 Grudzień 2008, 22:36_________________________________________________ Jak w temacie kupiłem adapter multimedialny i dvd do navi plus wszystko chodzi ale podczas jazdy jest sam dzwięk jak to odblokować żeby wszystko śmigało???Czy wystarczy wypiąć jakiś kabel ,dodam że nie używam navigacji ponieważ posiadam inną z dobrymi mapami! A jednego nie rozumiem , czemu coś wieszać po szybach , skoro coś jest orginalnie zamontowane . Ludzie krocie płacą , żeby mieć navi , ja bym zaczął od ogarniecia navi i tv , a to z szyby sprzedal, no , ale to twoje auto.
waniu Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2008 Dzięki panowie wszystko śmiga !!!! zrobiłem ten przełącznik na gali !!!!
boberek Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 musisz ominąc czójnik chamólca ręcznego tzn podepnij ten kabelek na zasilanie tego czójnika łojej sprawdz ortografie nie działa
Rekomendowane odpowiedzi