Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecany zakład/osoba wykonująca naprawy silników WSK, MZ itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje osoby/zakładu która wykonuje naprawy silników WSK, MZ i inne zabytki. Interesuje mnie pełna profesjonalna usługa czyli :szkielkowanie całości, szlif cylindra, dobranie tłoka, regeneracja wału, przeszlifowanie krawedzi karterow, wymiana wszelkich uszczelniaczy i uszczelek a na sam koniec profesjonalne złożenie.

Troszkę bawię się w renowacje starych sprzętów, parę silników robiłem sam ale trochę brakuje mi czasu na jeżdżenie po fachowcach a samo rozebrananie i złożenie silnika na nowych częściach to za mało.

Jeśli jest ktoś na forum kto bawi się w takie naprawy to proszę o kontakt. Dla jasności proszę o przykładowy koszt zrobienia silnika do WSK 175 wiatr i CZ 350 typ 472 które aktualnie robie.

Mieszkam w województwie mazowieckim ale raczej nie jest to wielki problem. Rocznie robie tego kilka sztuk wiec robota nie była by jedno razowa.

Opublikowano

MZtę mogę Ci ogarnąć

Opublikowano
  • Autor

MZ będzie pod koniec roku teraz jest CZ i WSK, mam gościa który robi takie usługi naprawde za***iście fachowo ale ostatni silnik leżał u niego 10 miesięcy dlatego szukam kogoś kto ogarnia takie tematy nieco szybciej i taniej.

Ostatnio sam robiłem remont silnika w Tule ale sama wymiana części bez obróbki 30 letnich mało dopracowanych elementów mija sie z celem.

Opublikowano

Jeśli na forum nikogo nie znajdziesz to zajrzyj na http://www.wueska.pl/Są tam naprawdę ogarnięci goście. Sam trochę się bawię w stare motocykle, na dzień dzisiejszy posiadam M06 B1 '69 oraz M21W2 Kobuz '74. Oba do remontu ale pierwsza w kolejce jest "dwuramówka". W planach jest jeszcze Pannonia de luxe TLF 250 oraz Iż 49. Pozdrawiam.

Opublikowano
  • Autor

Sledze to forum i wiele osob bardzo poleca czlowieka z moich strom "Motocykle Jacka" ale gosc ma tyle roboty ze na silnik czeka sie srednio 10 miesiecy a do tego jest bardzo drogi i właśnie dlatego szukam kogoś innego.

Dwuramówka leży w kartonie i czeka na piaskowanie przyjechała do mnie w oryginalnym lakierze i mam nadzieje ze przez zimę zostanie zrobiona.

Aktualnie kończę mega projekt ruskiego trojkolowca i będę miał dwa silniki do zrobienia wspomniane cz i wsk 4.