Dawcio1211 Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 Witam Od niedawna w swoim A4 mam nawigację z androidem, nawigacja ma możliwość podłączenia modemu 3G ale niestety mam z tym problem, po podłączeniu modemu nawigacja go wykrywa, pokazuje zasięg ale przy ikonce zasięgu jest wykrzyknik i nie mogę się wgl połączyć z internetem ;/ Więc chciałbym zapytać czy ktoś kto posiada taką nawigację wie jak prawidłowo ustawić modem 3G Liczę że znajdzie się ktoś kto mi pomoże Pozdro
Gac3k Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 jakie pasmo posiada ? poczytaj o pasmach gsm, może na hamerykę kupiłeś wersję
Dawcio1211 Opublikowano 16 Września 2016 Autor Opublikowano 16 Września 2016 Jak pasmo? Mam modem 3G który przy laptopie normalnie działa a po podłączeniu do wejścia USB 3G w nawigacji internet niby jest bo pokazuje zasięg ale strony się nie lądują
grzegolas Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Może APN na neta trzeba ustawić w ustawieniach połączeniach (w radiu)
Gac3k Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 No właśnie. Jak łączysz się w laptopie? Musisz mieć aplikację która ma wpisane apn i ewentualnie login i hasło. W radiu pewnie też to samo musisz zrobić to że podpinasz sam modem daje tylko info że jest modem. P.s. Czy modem jest na liście obsługiwanych przez tego androida/to urządzenie ?
domino0910 Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Powiedz kolego jak to działa ? navi, audio ? daj zdjecia jak to wygląda na żywo zamontowane + najlepiej link z którego kupiłeś
Rekomendowane odpowiedzi