PawelDSW Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Hey,pacjent to a4 b8 2,0tfsi . Downpipe 3 cale , wydech 3 cale rozchodzacy sie na 2x2,5 cala Zostawilem 1 tlumik za turbo + 2 koncowe przy koncowkach , srodkowy wycialem . Do 4 tys obr brzmi fajnie,basowo , powyzej 4 tys robi sie dziwna cisza... Wg mnie powinno byc odwrotnie. Moze byc wina tego 1szego przelotowego tlumika ze "blokuje"wydech przy wyzszych obrotach ? Mysle zeby go wyciac i zostawic tylko dwa koncowe bo tak kiedys bylo - poprzedni wlasciciel wlozyl dodatkowo za turbina i srodkowy.
PawelDSW Opublikowano 18 Września 2016 Autor Opublikowano 18 Września 2016 to wywal to dziadostwo Masz na mysli ten 1szy tlumik za turbo ktory zostal dolozony ??
PawelDSW Opublikowano 18 Września 2016 Autor Opublikowano 18 Września 2016 Tak OK,jutro opitalam , mam nadzieje ze to cos pomoze .
toja Opublikowano 4 Czerwca 2017 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Dnia 18.09.2016 o 15:40, PawelDSW napisał: OK,jutro opitalam , mam nadzieje ze to cos pomoze . I jaki efekt? Na + ?
Rekomendowane odpowiedzi