Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ARG] Casablanca White B5 by smky95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Żeby nie było że z autem się nic nie dzieje :D Wymieniony fis, myślałem że gorzej pójdzie z tym. Odboje dużo lepsze niż miałem, teraz nadal komfort lecz auto już nie siada jak ktoś usiądzie :naughty: więc obniżony delikatnie. Fotel kierowcy muszę naprawić, jest pękniecie które zaczęło mi coraz bardziej przeszkadzać :facepalm:. Lista małych rzeczy już się kurczy powoli więc niedługo zostanie tylko dbać i jeździć. Wpadła też mała sesja

cbf92923bc709154m.jpg3386838e5485d906m.jpg9080040393313a85m.jpg

Edytowane przez smky95

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dokładnie rok minął jak mam auto, chyba się trochę zmieniło :kox:. Zamówiłem nowe zawieszenie przód, będzie jeszcze nowe amory na przód bo te co mam kończą się. Kupiłem sobie też irchę Sonax i qd shine, planuje też dokupić coś na opony i na deskę żeby się ładnie świeciła :naughty:. Ogólnie zawieszenie trochę zabetonowane gumkami z fiata 126p :grin:, wybiera ale nie wpada w nadkole, na pewno muszę zamówić dystans na przód bo chcę żeby się wyrównało z tyłem. Kupiona folia na lampy, będą ala USDM. Ogólnie auto zaczyna wyglądać tak jak sobie to wymyśliłem ;)

IMG_3407.JPG

IMG_3410.JPG

19212710_1400930446640973_2012270612_o.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Po małej przerwie trzeba odświeżyć wątek :naughty:. W końcu wpadło poliftowe lusterko od a3, musiałem dorobić ''klucz'' do zmiany trójkąta i zmienić na swoje. Zamówiłem na AliExpress zmieniarkę do radia, jest sztos za te pieniądze. Czasem niekontrolowanie przerzuci płyty ale jest ok :kox:. Udało mi się pojawić na tego rocznej VW Mani, mega zlot, świetna atmosfera. Zakupiłem farbkę i planuje pomalować wnękę kierunkowskazu, ale czy dojdzie do tego to jeszcze myślę :co:.

a857311dc85118fcmed.jpg

Edytowane przez smky95