Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ARG] Casablanca White B5 by smky95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AUDI A4 Casablanca White ARG F4G

dc55b34e236daf49.jpg

• ARG zalane Valvoline VR1 5w50
  • Kolor LY9G Casablanca White
  • Czarne wnętrze z jasną podsufitką
  • Szyberdach
  • Przednie szyby w prądzie
  • Radio 2DIN Audi Symphony
  • Licznik półfis
  • 4x Airbag

Modyfikacje

• Zrobione ambery na przycisk FUNK
  • Podświetlanie ziemi przy wysiadaniu
  • Półskórzane fotele i kanapa.
  • Założenie zawieszenia gwintowanego na przód oraz talerzyki Ta-technix na tył
  • Gleba :decayed:
  • Grill RS (nieorg)
  • Aux do radia
  • Wygłuszenie drzwi i tunelu
  • Wzmacniacz BOSE na tylne głośniki + tweetery
  • Prawe duże lusterko
  • Podświetlane klamki
  • Koło 18'' Mercedes Benz et35 8,5'' (dystans 5mm na tył, wleci jeszcze na przód takiB))
  • Opony Nankang NS-20 89W  215/40 R18
  • HID 4300k schowane w ori miejscu na przetwornice
  • Licznik FIS VDO:decayed:

Plany

• Swap na 1.8 turbo B)
  • Radio 2 DIN z wyświetlaczem
  • Obniżyć o kolejny centymetr :rotfl:
  • Oświetlenie wewnętrzne LED
  • Kierownica trzyramienna
  • Czarna podsufitka
  • Elektryka na tył
  • Dobry zawias na następny sezon
  • Podgrzewane fotele
  • Dołożenie tempomatu
  • Ładna dwururka :D

ec835b9c13ab2a2e.jpg

Edytowane przez smky95

Opublikowano

Ohohoho poooodoba mi się ! Bezawaryjności i powodzenia w dalszych modach ;)

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Fajny ten Twój białasek, dodatki czarne do białego to idealna kompozycja w tym zestawieniu.

A czarny macik felgi nie lepszy by był...

Ma tak do srebnego i wygląda całkiem całkiem a do białego by było jeszcze lepiej czyt. bardziej ganstersko. :decayed:

ps. kupuj 18 cali lepszy efekt wizualny :wink:

Opublikowano

Kozacka ta biel:D

Opublikowano

Fajny ten Twój białasek, dodatki czarne do białego to idealna kompozycja w tym zestawieniu.

A czarny macik felgi nie lepszy by był...

Ma tak do srebnego i wygląda całkiem całkiem a do białego by było jeszcze lepiej czyt. bardziej ganstersko. :decayed:

ps. kupuj 18 cali lepszy efekt wizualny :wink:

Do tego jeszcze czarny dach i bylby sztos

Edytowane przez sebidi

Opublikowano

sądzę, że polerka felg zrobiła by robotę :) czarny zmniejszy kolo

miałem takie felgi ^_^

Opublikowano
  • Autor

Koloru felg raczej zmieniać nie będę [emoji6]. Co do rozmiaru to jeszcze temat do przemyślenia, czas pokaże jakie wjada na następny sezon :D

Opublikowano

Fajnie wygląda. Każdą historie możesz kończyć - "A potem wjechałem ja, cały w bieli ;) " powodzenia.

Opublikowano

Kolor którego chyba jeszcze tu nie widziałem, albo nie pamiętam. Ile razy widziałem białe bpińc na żywo tak zawsze lakier był zmęczony życiem i przebarwiony na żółty prawie, a tutaj widać, że lakier wygląda naprawdę na biały :) 17 cali sobie odpuść, nie odczujesz różnicy praktycznie do aktualnego wyglądu, a 18 już robi robotę. No ale temat wałkowany milion razy, pewnie skończy się tak czy owak na 18 :grin: Osobiscie widzę tutaj 18 z rantem i białym rotorem z perłą :) Powodzenia w modach, fajna i ciekawa baza

Opublikowano
  • Autor

Co do lakieru to auto było malowane, nie wiem kiedy nie wiem po co :grin:. Było sprawdzone miernikiem i szpachli nie ma :naughty:. Felgi właśnie planuje z polerowanym rantem. Marzy mi się keskin kt1 :wub:

Opublikowano

Myslalem o keskinach ale fakt ze srubki to nie srubki mnie zniechecil :/

Opublikowano

Biały zawsze robi robotę jak dla mnie ;)

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Białe audi b5 wygląda ciekawie. Zawsze jak widziałem, a widziałem nieczęsto, to były bardziej kremowe niż białe. Twój to inna bajka.

Nie trać czasu na 17 bo i tak w ten sam sezon wrzucisz 18". Skoro masz gwint na przodzie i dosyć spoko glebę na tyle to będzie dobrze wyglądać. Nie wrzucałbym białych kół do białego lakieru. Ewentualnie, jak kolega wyżej napisał, biały rotor i rant polerka. To rzeczywiście tak. Na twoim miejscu celowałbym w stonowane kolory. Młotkowy, grafit, srebro. A tak to bezawaryjności! ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

O kole będę myślał dopiero na następny rok. Na pewno będzie coś na polerowanym rancie :D. I dziękuje wszystkim za miłe słowa :)

update :

Witam, żeby nie było że się nic dzieje to wpadło kilka modów :naughty: min. duże prawe lusterko (szkoda że przedlift :decayed:) od razu wyszpachlowane i pomalowane. Lampy zostały umyte i dostały nowiutkie odbłyśniki, udało mi się też skompletować zestaw HID 5000k. Myślę że jutro wszystko będzie złożone i się pochwalę efektem :naughty:. Kumpel powiedział mi że cupholder ma opcje podświetlania więc zacząłem modzić, i wymodziłem, wygląda jak OEM. Dostałem też paczuszkę z ledowymi żarówkami, które przerobię na obrys USDM.

e710546c1e9064b5m.jpgaa8e443f4ee6b194m.jpg4d68a2b8d5580d68m.jpg3016ed99221b5f62m.jpg95b80e1deb631e3em.jpg9246ffe2e48aef71m.jpg0ac2bd72038f9d55m.jpg9045d7054268777am.jpg

5bebf807d17386d8m.jpg

Edytowane przez smky95

Opublikowano

Biały ma potencjał ;)
Czemu szpachlowałeś lustro? Ja mam od po lifta a szukam od przed lifta. Może chętny na wymianę? :)

Opublikowano
  • Autor

Były dwa małe przetarcia. Widać je na zdjęciu [emoji3] w sumie nawet chętny bym był

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Kolejne mody B) : założony wzmacniacz ori BOSE na tylne głośniki, gra teraz cudnie, jeszcze na tył wlecą tweetery żeby nie było samego bassu. Aktualnie naprawiana jest konsola, kiedyś coś tam było w niej przykręcone i została dziura. Założone ledowe postoje. Lekko wygłuszona blacha wokół gałki zmiany biegów. AUX w Symphony B). No i oczywiście największy powód do szczęścia, wleciało koło:naughty: koło Mercedes 18" 8.5j et35, rant będzie w lustro. Jeszcze nie dawno założyłem silniczek do szyberdachu, oryginalnie nie było niczego żeby go podłączyć. Było trzeba dorobić kostkę i całą instalacje, wszystko podłączone jak fabryka nakazała, domykanie działa wszystko jest si :naughty:

39aad18f72bef93bm.jpg9e81f77090cb84a7m.jpgb2ce75a94612ed1bm.jpg88b14369988dcbe0m.jpg05a2bb7800588059m.jpgcfea64a95ff79acam.jpgf58261ce1f95e194m.png7dd791e8ce76c0c6m.jpgee8981ca07cfb64em.jpg696e349c9d2238bcm.jpg

Edytowane przez smky95

Opublikowano
  • Autor

Wleciały jeszcze podświetlane klamki [emoji41] 20ec7c46a654fa0aa4154e090fdbf119.jpg5e935695747d19fbd9a4dbaaca42ba4d.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Białe to to takie brzydkie to takie jakeś:kox:  Jest git, no i najlepszy silnik z gamy 1.8 wolnossących :tongue4:

Dnia 23.09.2016 o 13:19, enczu napisał:

Myslalem o keskinach ale fakt ze srubki to nie srubki mnie zniechecil :/

Tej odwal sie od imitacji śrubków bo Ci wypomne, że jeździsz na mtśmietnix i swapujesz turbo awx na awx i wogóle to tjuner po c**ju jesteś :decayed:

Pewnie nie wiecie.. no bo skąd mielibyście wiedzieć ostatnio truł mi dupe godzinami na fb. Uszol gdzie te brewki kupiłeś no powiedz gdzie, też chce takie mieć :polew::polew: A tu taki c**j jak słonia trąba :lol:

Edytowane przez uszol

Opublikowano

Pieknie jej w bieli :)