KewsonND Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Witam Chciałbym się dowiedzieć co może być przyczyną coraz ciężej pracującego układu?Jak odpalę auto po nocy to elegancko kiera pracuje luźno potem juz jest gorzej - nie ma tragedii/katastrofy pracuje normalnie ale nie tak jak podczas pierwszych 10km-płyn wspomagania do wymiany (nie mam pojęcia kiedy był wymieniany)- czy może pompa?
blow3 Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 Raczej płyn po rozgrzaniu traci właściwości
karaluch8 Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 Ja mam tak samo. Zimny - igła stan. Zagrzeje się i uj go szczela. Ja płyn wymieniłem, i gówno dało.
venom171 Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 obstawiam na umierającą pompę wspomagania
marcin4x4 Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 u mnie podobnie... na zimnym ok, na ciepłym ZERO, dodam lekko gazu i jak w masło. Potem przez chwile był spokój a teraz potrafi się wyłączyć całkowicie, sporadycznie pod maską słychać "szuranie" z okolic pompy. Jak sprawdzić ciśnienie w układzie ?
Rekomendowane odpowiedzi