Sebo83 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witam Jeśli chodzi o regeneracje turbin w dieslach to szczerze polecam serwis "Turbi-Diesel" Wieliczka ul. Kopernika 59. 0 12 278 36 71 Koszt regeneracji turbiny to 800zł netto (zapłacisz tą kwotę, jeśli nie zarządasz faktury) Jestem oczywiście bardzo zadowolony z ich usług:)
Siara2 Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 chyba się skusze i wybiorę powiedź czy nie miałeś problemu od wizyty w tym serwisie??? Auto mam od 3 tygodni i skończył się zachwyt coś się stało tryb awaryjny kopici jest słabe...
wojtekce Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 chyba się skusze i wybiorę powiedź czy nie miałeś problemu od wizyty w tym serwisie??? Auto mam od 3 tygodni i skończył się zachwyt coś się stało tryb awaryjny kopici jest słabe... sprawdź dolot rozszczelnił się :gwizdanie:
Sebo83 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2009 dokładnie, masz problem ze szczelnością dolotu. też tak miałem. a co do regeneracji zrobiłem od niej już 15 tyś i autko smiga jak trza
Rekomendowane odpowiedzi