Opublikowano 29 Września 201610 l Witam silnk avf - podkręcony po normalnym rozgrzaniu i jeździe, korekty mam około dwa po 0,4 i dwa po 0,7(mniej więcej) . Wiem że to już nie cudo ale jest a po jeździe na pełnym ogniu te dwa co były po 0,7 wskakują na 1 czy tam 1,4. chyba zazwyczaj najgorzej na 4 cyl pytanie czy to coś normalnego ? bo po butowaniu wiadomo temperatury rosną - olej itd. w sensie bo zazwyczaj ludzie logi robią po zagrzaniu, i nie wiem czy ktoś to sprawdza po mocnym przepaleniu klekota ;D podkładki wymieniane chyba na wiosnę - na cyl. 1szym od kabiny uszczelnienia były najbardziej zniszczone
Opublikowano 30 Września 201610 l Autor logi mam w głowie na bieząco ;D 13 jak pisałem, 18 ok, 23 no tak po 30-50, a w 4 kąt jest ok pierdoły niestety odpadają..... kompresji nie mierzyłem, a by w sumie pasowało. może to gniazdo na cyl4.... chodziło mi bardziej czy ktoś miał taki przypadek
Opublikowano 30 Września 201610 l ile ma auto przebiegu ? Dawki mogą się zwiększać bo bipy ma już w plusie i czas reakcji wtrysku jest opóźniony. Gumki pod wtryskami były wymieniane ?