Miiron Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B5 2.6 V6 i zmagam się z jednym problem na mianowicie brakiem ciepłego powietrza. Po kupnie zauważyłem, że na postoju nie ma ciepłego powietrza tylko zimne tylko podczas jazdy to coś to sobie dmucha letnim wiaterkiem. To postanowiłem wymienić kompletny rozrząd, termostat + płyn chłodzący i dalej nic takie same objawy Więc podłączyłem pod VAG'a i wyskoczyły następujące błędy: 00799 - coolant temperature sensor (g110) 30- 00 open or short to plus 00604 - potentiometer positioning motor for air flow flap (g113) 30- 10 open or short to plus - intermittent 01273 - fresh air blower (v2) 17-10 - control difference - in ermittent Dodam, że na webascie z wlotów leci gorące powietrze. Pierwszy czujnik mam już zamówiony w sklepie i jutro go wymieniam. Panowie pomożecie ? z góry Dziękuję.
Emejcz Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Tu masz temat już istniejący. Poczytaj, tam są odpowiedzi. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/216893-slabe-grzanie-nawet-na-hi-jaka-przyczyna/
Rekomendowane odpowiedzi