Treys Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Witam Aktualnie mam u siebie zamontowane gwintowane zawieszenie FK, jednak na zimę chciałbym wsadzić serie ale bez wymiany całego zawieszenia ( może i głupie ale tak mi znajomy doradził aby nie rozbierać całego i składać ) Potrzeba mi dokupić do Oryginalnego zawieszenia taką cześć zaznaczoną na czerwono tylko nie wiem jak się to nazywa profesjonalnie ( wiem że jest to przy gwincie ) a poniżej fotka oryginalnego zawieszenia ( podobno jest nie kompletne ? )
Pawelpk Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Górne mocowanie amortyzatora, poduszka amortyzatora.
Treys Opublikowano 8 Października 2016 Autor Opublikowano 8 Października 2016 Czyżby to było to ? https://8.allegroimg.com/original/01b2df/03b347b241fe98537fdea12d6928i potrzeba mi tego x4 ? No i jeszcze jedno pytanie skoro mając to przy gwincie chciałbym jednak zmienić całość ( wtedy tą poduszke amoryzatora mam już przy gwincie i nie wymaga kupna nowej do starego zawieszenia ? ?
Rekomendowane odpowiedzi