Gość adi_sc Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Witam Zamierzam kupić RNS-E LED z Seata Exeo. Czy montaż wersji ledowej kończy się z odłączeniem starego rns-e i podłączeniem ledowego czy trzeba coś przerabiać w instalacji ? Pozdrawiam
muunv Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Kupujesz ledowe i tylko przekladasz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tom A4 Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Podłączenie p&p ewentualnie zmiana kodowania.
Gość adi_sc Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Super A wszystkie dodatki takie jak bluetooth, zmieniarka, itp też będą działać ?. Zmiana kodowania tzn ? Polski język i jakaś nowa wersja softu nie problem ?, mam z tego co wiem to to samo ?
muunv Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Dodatki beda dzialac, tylko musisz zwracac uwage na nr tych dodatkow, zeby byly kompatybilne z Twoim rns-e. PL i soft tez nie problem. Jesli dobrze pamietam to zielony wrclaguna wgrywa np. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tom A4 Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Dzialac bedzie tylko kodowanie podzespolow. Kodowanie robi sie vcds vag. Zmiana spftu nie problem ale musi byc sprawdzony.
Gość adi_sc Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Dzięki Panowie Mam jeszcze pytanie czy jest możliwość polskiego lektora do navi ? żeby od razu też pl język radia zrobić ? i jaki soft dobrać, bo nie wiem czy z wszystkimi to działa jak w przypadku nie ledowego rns-e.
muunv Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Dzięki Panowie Mam jeszcze pytanie czy jest możliwość polskiego lektora do navi ? żeby od razu też pl język radia zrobić ? i jaki soft dobrać, bo nie wiem czy z wszystkimi to działa jak w przypadku nie ledowego rns-e. Masz tu temat o RNS-E. Wszystkiego się tu dowiesz : http://a4-klub.pl/index.php?/topic/6986-nawigacja-rns-e-od-a-do-z-audi-navigation-plus/
Gość adi_sc Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Rns-e led podłączone p&p. Mam mały problem, podczas jazdy wyłączało mi się średnio co około 20min. , tak jakby radio pracowało na zgaszonym zapłonie nie ruszane i się wyłączało. Może trzeba jakiś pin przepiąć albo coś w ustawieniach.
Tom A4 Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 cany nie podpięte lub złe kodowanie pl menu tak ale lektor tylko en
Rekomendowane odpowiedzi