Nole Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Witam Chciałbym zaprezentować mojego doopowoza. Jest to audi a4 b6 avant. Auto jest z 2004r. Ma silnik diesla, a jakże... W dni zakupu wyglądał tak, myślę,że nawet obiecująco... Co do samochodu miałem kilka pomysłow, by jeżdziło mi się nim jeszcze lepiej. W miarę możliwości czasowych coś przy nim grzebię Wiadomo na początek zestaw startowy... rozrzad, przegląd, jakieś drobne regulacje i naprawy. To na początek wszystko. Kilka rzeczy jeszcze zrobione, ale o tym wkrótce Zaraz na pierwszy ogień auto trafiło do Roberta z Tune-up. Silnik miał potencjał, ale program miał tylko spowodować lekkość poruszania się auta...i tak się stało Kolejnym krokiem, zgodnie z moją dewizą " rozpędzić zawsze się da, a wyhamować trzeba" była wymiana hamulców na nieco większe... Przód 312mm, tył 255mm. Nie są to co prawda 320mm ale poprawę czuć. I o to chodziło!! Przy okazji pełna regeneracja zacisków i jarzm przód i tył... Co by się miło jeździło wpadło RNSe no i wszystkie potrzebne graty by to zamocować w konsolę Takze małe rezanko i wszystko siadło jak trzeba... cdn. Tymczasem pozdrawiam Nole Edytowane 10 Października 2016 przez Nole
Rekomendowane odpowiedzi