wolf525 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam, mam radyjko Gamma z mojej A4. Chcę je podłączyć ale mam problem z podtrzymaniem pamięci kodu po wyłączeniu, tzn. po kolejnym uruchomieniu jest znów zakodowane. Podłączenie kostek ISO zgodnie z oznaczeniem nie skutkuje (żółty jako permanentne +12) czy jest ktoś w stanie powiedzieć, gdzie należy podłączyć stałe zasilanie. Naklejka z radyjka poniżej... [br]Dopisany: 20 Grudzień 2008, 21:30_________________________________________________Hello, chciałem odświeżyć wątek. Czy ktoś jest w stanie mi to sprawdzić??? Choćby miernikiem, gdzie jest prąd stale a gdzie po przekręceniu kluczyka. Będę wdzięczny Moje kombinacje się nie udały
gammacc Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam Ten sam problem miałem - rozwiazanie następujące - albo szukasz miernikiem kabla (u mnie nie znalazlem ) albo zewrzyj razem kabel + i KL30 - Złaącze S (S kont) do podlączenia za stacyjką - powoduje samoczynne załączanie radio przy przekręceniu kluczyka .- u mnie czerwony kabelek. powinno zadzialac - pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi