Krzysztof Sowa Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Witam mam taka sprawe orietuje sie ktoś na temat regulatorów przednich lamp?mam w swojej audi polamane te główki i szukam gdfzies po necie ale nigdzie nie moge złapać .... Ktoś coś?
booolek Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) masz na na myśli silniczki które są w lampach ? i jeśli dobrze myślę to daj cynka czy poliftowe lampy. Edytowane 5 Listopada 2016 przez booolek
Krzysztof Sowa Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Opublikowano 6 Listopada 2016 nie . Chodzi mi o takie plastikowe regulatory do ustawiania recznego
booolek Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 lampy lift czy przedliftowe?. jeśli chodzi ci tylko o to aby założyć coś żeby odblask nie latal to mogą to być chociażby zepsute silniczki.
Krzysztof Sowa Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 odblask mi nie lata ale mam wyrobione gwinty na tych plastikowych prowadnicach i nie dam rady w zaden sposób ustawic reflektora góra dół lewo prawo orietuje sie ktos jeszcze cos na temat uchwytu mocowania reflektora tego dolnego przmocowanego do ramy samochodu ? mam wyłamany plastik a nie wiem gdzie to znalezc
Rekomendowane odpowiedzi