Arek8888 Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Witam. Moja A4 B5 sedan boryka się z problemem odstającej listwy dachowej. Odstaje z tyłu i brzydko wygląda. Czy ktoś wie w jaki sposób można to naprawić?
--Rafcio-- Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Smarujesz najpierw płynem do naczyń i ją podważasz powoli aż całą wyciągniesz, tylko sie nieśpiesz bo wygniesz tak, że bedą fale dunaju, jak bedziesz miał ją w rękach to dognij ją lekko aby wyglądała mniej więcej jak dach i załóż też na płynie, fajnie się to wtedy wkłada. Ona jest aluminiowa jak coś.
Arek8888 Opublikowano 23 Października 2016 Autor Opublikowano 23 Października 2016 Dzięki. Tylko trochę się boję, że jak wyciągnę to już nie dam rady włożyć
--Rafcio-- Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Ja wyciągnąłem bo musiałem rudzielca wyczyścić, pewnie też go tam masz, najpierw wyciągnąłem jedną na sucho i to był błąd bo trochę pofalowałem ale włożyłem ją na płyn i nic nie odstaje
Arek8888 Opublikowano 23 Października 2016 Autor Opublikowano 23 Października 2016 Jak na razie łudzę się, że nie mam tam rudej. Aż tyle Czy te listwy montuje się po prostu na wcisk? Zastanawiam się dlaczego ten odstający fragment nie chce się wcisnąć - wciskam go a on po chwili znowu wyłazi.
Rekomendowane odpowiedzi