patricoo Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Cześć wszystkim Od kilku miesięcy dochodzi u mnie spod maski dziwny gwizd. Najbardziej nasilony jest na zimnym silniku na ciepłym tez słychać. Dodam jeszcze ze auto nie ma tyle mocy co powinno. Czy ktoś miał podobny problem ? Dołączam filmik. https://vimeo.com/189260695 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedroonek Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 dziuraaa w ic lub dolocie lub lacznikach Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Sprawdź kolanko za prawą kratką zderzaka. BTW kto Ci swapował skrzynię ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patricoo Opublikowano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Dlaczego miał ktoś swapowac skrzynie ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) AYM był dedykowany do multitroniców. Rzadko spotyka się go z ori manualną 6. Edytowane 2 Listopada 2016 przez szczuraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patricoo Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Po vin wyszło ze mam FRG 6 biegowa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi