Daniel Kopeć Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) Siemanko, jest to moje czwarte auto. Po zakupie a3 8l zakochałem się w marce, stąd wybór na B7 według mnie piękna linia w avancie. Teraz coś o mojej Czarnuli 2x intercooler z brd 170km swap pompy oleju na zębatki turbina z flansza od 2.0 tdi caha sprężyny eibach sportline oraz amortyzatory s-line 1bv ledy tył z a6 c6 Bose COMING LIVING HOME zestaw hamulcowy 3.0tdi 320mm przod 288mm tyl bixenon 5000k lakier LY9B dołożony subwoofer hertz es250 Plany : malowanie dekorów korekta lakieru lub jakaś folia konkretna 18 program na 180/190 koni obszycie kiery(jeśli fundusze pozwolą to może ścięcie dołu i powiększenie bicków) nowe przeszycia foteli montaż czujników parkowania tył Z planów jest 19" na pokładzie, 180/406 nm, dekory w carbonie Filmik z moim wozidłem Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez Daniel Kopeć
Ravu Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Mistrzu, tylko jedną fotę widać. Użyj jakiegoś hostinga zdjęć
muunv Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Graty zakupu Kolejna piekna czarnula ma forum Wrzuc zdjecia srodka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi