Kamyk Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Panowie Mamy tu jakiegoś znawcę od sprzętu hifi? Jestem w lekkiej kropce i nie wiem w którą stronę iść, pomoc wysoce wskazana. Anybody?
norad Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Polecam lekture forum -dział stereo link poniżej http://www.hdtv.com.pl/forum/stereo-f81.html
soolek Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Na forum dostaniesz tylko bólu głowy. Weź dobra płytę, której najczęścięj słuchasz, przejedź się po kilku sklepach (nie Media/Saturn) i weź to, co Ci się spodoba w odsłuchu. Mi osobiście do słuchu przypadły kolumny Klipsch, model chyba B20. Z różnych względów tego jeszcze nie kupiłem, ale ... moje ucho je polubiło.
mariuszsmietana Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Gdyby ktoś chciał to mam Klipsch F3 stan gabinet :-) są jak nowe z salonu. Nie chce sprzedać, a raczej zamienić na podstawkowe. Wstępna wycena to 2tys i chciałbym zamienić na coś w podobnym przedziale. Mogę doplacic
Wojto Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Określ bliżej czego chcesz odpowiadając na podstawowe pytania: jaki masz pokój, jaki wzmacniacz, jakiej muzyki słuchasz, z czego będziesz odtwarzał, jaką kwotę chcesz wydać. Znając odpowiedzi będzie można wstępnie się rozglądać. Czy to początek przygody ze stereo?
Rekomendowane odpowiedzi