Eddie92 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Czyli tylko gałkę z mieszkiem przełożyć i wpiąć w ramke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qorba28 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 no ja tak zrobiłem odczepiłem ori ramkę z b8 i założyłem swoją z b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ładna A4, też się zastanawiam nad literkami zewnętrznymi w chromie . Wrzuć jakieś zdjęcia z boku i przodu całego auta. Zobaczymy jak się prezentuje w całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazzi Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ładna sztuka ! Powodzenia w modach mam nadzieje ze będzie okazja spotkać się na Bielsku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qorba28 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 no może kiedys się spotkamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazzi Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 On 1.01.2017 at 6:42 PM, qorba28 said: no może kiedys się spotkamy:) Dzisiaj się udało hehe bardzo miło było poznać Szkoda ze nie udało się zmacać autka ale myślę ze niebawem będzie ku temu okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Ooo i jest mój kolejny klon, widzę że w końcu wpadł gwint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Fajna sztuka Co do felgi to jest juz sporo CVT. Sam nad takimi mysle.. Oklepane czy nie, wlascicielowi ma sie podobac Lusterka na ogromny +. Sam mam satyny ale na czarnym aucie lepiej sie prezentuja Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qorba28 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 (edytowane) Dnia 13.01.2017 o 21:58, H4mm3R napisał: Ooo i jest mój kolejny klon, widzę że w końcu wpadł gwint do twojego jeszcze dużo $$$$ i dużo gratów trzeba żeby był klon Dnia 15.01.2017 o 14:14, dakine0007 napisał: Fajna sztuka Co do felgi to jest juz sporo CVT. Sam nad takimi mysle.. Oklepane czy nie, wlascicielowi ma sie podobac Lusterka na ogromny +. Sam mam satyny ale na czarnym aucie lepiej sie prezentuja Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzięki,jednak myslę nad felgami 19 z rs4 Dnia 13.01.2017 o 20:50, tazzi napisał: Dzisiaj się udało hehe bardzo miło było poznać Szkoda ze nie udało się zmacać autka ale myślę ze niebawem będzie ku temu okazja no widzisz jaki świat jest mały na wiosne auto wyjedzie z garażu to zobaczysz:) Edytowane 17 Stycznia 2017 przez qorba28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qorba28 Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) Jako ,że zima trochę odpuściła musiałem wyjechać na świeże powietrze:) mam mieszane uczucia bo myslę nad sprzedażą i wymianą na a4 b8...tylko słyszałem dużo różnych opinii za i przeciw....sam nie wiem Edytowane 21 Lutego 2017 przez qorba28 problem ze zdjęciami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Jak dołożysz drugie tyle za ile sprzedaż to warto pomyśleć o B8. W innym przypadku nie warto. Teraz żeby kupić coś sensownego z B8 to co najmniej 50 tyś trzeba mieć. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qorba28 Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qorba28 Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Teraz, tomekxp2 napisał: Jak dołożysz drugie tyle za ile sprzedaż to warto pomyśleć o B8. W innym przypadku nie warto. Teraz żeby kupić coś sensownego z B8 to co najmniej 50 tyś trzeba mieć. . nie no to wiadomo:) tylko czy warto pchac się w b8 lub a5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) Różnica jest spora. Miałem możliwość jazdy B8. Widać różnicę wewnątrz jak i samej technologii. Też miałem taki dylemat. Stwierdziłem jednak, że po co zmieniać to co dobre i sprawdzone. Obecnie wiem co mam, zrobię kilka delikatnych modów jeszcze, nacieszę się i wtedy sprzedam. Ja bym brał A5 Edytowane 21 Lutego 2017 przez tomekxp2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qorba28 Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 wpadła lodówka ale muszę ją jakos ogarnąc bo ktos ją tak załatwił.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qorba28 Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 dokładnie jak piszesz.a osobiscie wydaję mi się materiały wykończenia w b8 są średnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qorba28 Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Też myślę cały czas o zmianie na B8, ale czy warto dokładać drugie tyle do nowszego ? Za każdym razem dochodzę do wniosku, że nie ma sensu Kiera za***ista, chyba już ta grubsza wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qorba28 Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 3 godziny temu, MAT1000 napisał: Też myślę cały czas o zmianie na B8, ale czy warto dokładać drugie tyle do nowszego ? Za każdym razem dochodzę do wniosku, że nie ma sensu Kiera za***ista, chyba już ta grubsza wersja Otóż to właśnie a w b8 nie tak łatwo się modzi podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qorba28 Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 3 godziny temu, MAT1000 napisał: Też myślę cały czas o zmianie na B8, ale czy warto dokładać drugie tyle do nowszego ? Za każdym razem dochodzę do wniosku, że nie ma sensu Kiera za***ista, chyba już ta grubsza wersja Otóż to właśnie a w b8 nie tak łatwo się modzi podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi