Maciek Śpiewak Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Witam mam do wymiany poduszkę pod silnikiem w 3.0 tdi . Poszperałem troche na necie i ciężko ją dostac a pełno jest od 1.9 lub 2.0 tdi wyglądaja identycznie ale czy bedą pasować . Proszę o pomoc lub ewentualnie moze ktos ma do sprzedaży z czujnikiem od strony pasażera . Dziekuje
tomastbg Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Też miałem ją do wymiany. Chciałem kupić nową. Koszt ponad 700 zł za sztukę. Kupiłem uzywke i lata 2 rok. Najprawdopodobniej nie podejda sprawdź czy numery części się zgadzają.
Maciek Śpiewak Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 Też miałem ją do wymiany. Chciałem kupić nową. Koszt ponad 700 zł za sztukę. Kupiłem uzywke i lata 2 rok. Najprawdopodobniej nie podejda sprawdź czy numery części się zgadzają. oki dzikie bardzo Też miałem ją do wymiany. Chciałem kupić nową. Koszt ponad 700 zł za sztukę. Kupiłem uzywke i lata 2 rok. Najprawdopodobniej nie podejda sprawdź czy numery części się zgadzają. poszukam tez używki .Pozdrawiam
Pucek Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Witam mam do wymiany poduszkę pod silnikiem w 3.0 tdi . Poszperałem troche na necie i ciężko ją dostac a pełno jest od 1.9 lub 2.0 tdi wyglądaja identycznie ale czy bedą pasować . Proszę o pomoc lub ewentualnie moze ktos ma do sprzedaży z czujnikiem od strony pasażera . Dziekuje Przerabiałem ten temat miesiąc temu, nowa w ASO 780 zł, zamiennik jest ale taki że lepiej go nie zakładać, kupiłem nową bo nie było żadnej używki, mechanik sprawdzał czy przypadkiem z nowszych 3.0 tdi nie pasują ale niestety nic z tego.
Maciek Śpiewak Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Witam mam do wymiany poduszkę pod silnikiem w 3.0 tdi . Poszperałem troche na necie i ciężko ją dostac a pełno jest od 1.9 lub 2.0 tdi wyglądaja identycznie ale czy bedą pasować . Proszę o pomoc lub ewentualnie moze ktos ma do sprzedaży z czujnikiem od strony pasażera . Dziekuje Przerabiałem ten temat miesiąc temu, nowa w ASO 780 zł, zamiennik jest ale taki że lepiej go nie zakładać, kupiłem nową bo nie było żadnej używki, mechanik sprawdzał czy przypadkiem z nowszych 3.0 tdi nie pasują ale niestety nic z tego. oki dzieki . Jeszcze mam pytanie czy od a6 3.0 tdi bedzie pasowac w sumie to ten sam silnik
Pucek Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Witam mam do wymiany poduszkę pod silnikiem w 3.0 tdi . Poszperałem troche na necie i ciężko ją dostac a pełno jest od 1.9 lub 2.0 tdi wyglądaja identycznie ale czy bedą pasować . Proszę o pomoc lub ewentualnie moze ktos ma do sprzedaży z czujnikiem od strony pasażera . Dziekuje Przerabiałem ten temat miesiąc temu, nowa w ASO 780 zł, zamiennik jest ale taki że lepiej go nie zakładać, kupiłem nową bo nie było żadnej używki, mechanik sprawdzał czy przypadkiem z nowszych 3.0 tdi nie pasują ale niestety nic z tego. oki dzieki . Jeszcze mam pytanie czy od a6 3.0 tdi bedzie pasowac w sumie to ten sam silnik Moj mechanik porownywał poduszki z kazdego innego 3.0 tdi i podobno są inne, ja nie widziałem tego na wlasne oczy więc nie będę się przy tym upierałWysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Maciek Śpiewak Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Też miałem ją do wymiany. Chciałem kupić nową. Koszt ponad 700 zł za sztukę. Kupiłem uzywke i lata 2 rok. Najprawdopodobniej nie podejda sprawdź czy numery części się zgadzają. a od a6 bedzie pasowac bo do a4 nic nie ma
tomastbg Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Od 3.0 tdi lub 2.7tdi powinny pasować, ten sam silnik także powinno działać.
marcin4x4 Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 sprzedawcy twierdzą że od A6 nie pasuje, nowa ASO 650, jak ktoś ma dojście kupi taniej. ponoć pasuje od 3.2 ale bardziej przenosi drgania.
Maciek Śpiewak Posted November 8, 2016 Author Posted November 8, 2016 A może zna ktos numer katalogowy owej poduszki jaki powinien byc . Mechanik mo powiedzial ze ponoc ma byc taki 8E0199382H
marcin4x4 Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 (edited) masz 3 wersje poduszek aż taki problem iść do byle jakiego sklepu ? po za tym lokalnie czasem masz taniej niż w sieci. Edited November 9, 2016 by marcin4x4
Maciek Śpiewak Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 ok poduszka załatwiona dzieki bardzo za pomoc
Recommended Posts