lukasz321 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Witam, Mam problem,zwiazany z moja a4 b6 1.9 trzesie całym samochodem powyzej 140,myslalem ze to hamulce ale jak hamuje to nic nie czuje na padela hamulca.Czy to moze byc zwiazane drazkami kierownicznymi,poniewaz jak przejezdzam powoli przez przejazd slysze stuki,tylko wtedy.A ostanio wymienialem opony na zimowe. Pozdrawiam
kt65c453 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Źle wyważone, krzywe koła, albo źle założone koło na auto ( czasami tak bywa jak nie ori felgi i otwór centrujacy jest większy) , krzywa piasta, była na oponie, podstawowe pytanie, stało się to po zmianie kół? Jak tak to wszystko wyżej, no można pominąć piaste Edytowane 7 Listopada 2016 przez kt65c453
KINIAM Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Podjedź na rolki i szarpaki. Jak przedtem tak nie było to może coś z oponami. Mojemu znajomemu kiedyś asymetryczne opony założyli odwrotnie.
lukasz321 Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 Źle wyważone, krzywe koła, albo źle założone koło na auto ( czasami tak bywa jak nie ori felgi i otwór centrujacy jest większy) , krzywa piasta, była na oponie, podstawowe pytanie, stało się to po zmianie kół? Jak tak to wszystko wyżej, no można pominąć piaste Trudno powiedzieć,bo wymianiałem osobiscie tarcze i klocki tylne i dodatkowo zmienilem opony i dopiero ostatnio tak zauważyłem ze jak jechałem w sumie powyzej 160 to drżało.Ale jak hamuje to nic nie czuje.
kt65c453 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Jak koła to na hamulcu nic nie poczujesz
kubabkb Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 mam ten sam problem co Ty , ze podczas jazdy powyzej 140 czuje wibracje w podwoziu oraz na fotelach kierowcy. czytajac rozne tematy z tym samym problemem, wychodzi i na to ze moze to byc wina przegubu wewnetrznego. Jak przyspieszasz czujesz dragania ?
Rekomendowane odpowiedzi