Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik w Kutnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

hahaha wyjebany awatar :D

Opublikowano

hahaha wyjebany awatar :D

:naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Szamek pilnuj się tam w BT widze trafiła Ci się sama góra... :naughty: radzę Ci sypiać czujnie i tyłem do samej ściany....bo póżniej będziesz gubił po ośrodku ziemniaki.... :decayed:

Opublikowano

a to co tam się na górze dzieje? :decayed:

heniooo do BT startujesz z Kutna?

Opublikowano

.......... :seksiasty: :seksiasty:.... :decayed:[br]Dopisany: Marzec 19, 2011, 16:51:57_________________________________________________ Panowie jest w Kutnie jakaś agencja nieruchomości .... :mysli:

bo mam do sprzedania w Żychlinie na oś domków jednorodzinnych połowę domku z ogrodem i nie ma mi się kto tym zająć i pomyślałem sobie o agencji... :mysli:

Opublikowano

.......... :seksiasty: :seksiasty:.... :decayed:

dzięki :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

16:51:57[/size]_________________________________________________ Panowie jest w Kutnie jakaś agencja nieruchomości .... :mysli:

bo mam do sprzedania w Żychlinie na oś domków jednorodzinnych połowę domku z ogrodem i nie ma mi się kto tym zająć i pomyślałem sobie o agencji... :mysli:

Hallooo jest tu ktoś ... :dziura:......

Opublikowano

16:51:57[/size]_________________________________________________ Panowie jest w Kutnie jakaś agencja nieruchomości .... :mysli:

Hallooo jest tu ktoś ... :dziura:......

jest jest, ale nie mam żadnego pojęcia o takiej agencji w Kutnie i okolicy :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Jest jedna agencja na Krzywej,ale nie taka jakiej potrzebujesz :gwizdanie:

Opublikowano

Jest jedna agencja na Krzywej,ale nie taka jakiej potrzebujesz :gwizdanie:

na pewno pomogą ze sprzedażą domu :decayed:

Opublikowano

...dziękuje wam chłopaki za pomoc i widzę że pewnie nie sprzedam tej nieruchomości .... :mysli:

a jeśli chodzi o krzywą to nadal to prowadzi gruby... :co: bo pamiętam jak ten interes rozkręcał i pomagał mu w tym mój kolega a poznali się w zamku boruty (Łęczyca)... :decayed::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Słuchaj jak wrócisz z Jaroslawca,to podjedź do kutna i na pewno znajdziesz jakieś biuro nieruchomości. Wydaje mi się,ze jedno było na ulicy Podrzecznej na przeciwko banku BGŻ. Jak wrócimy to sie popytam znajomych,ktoś na pewno podpowie;)

A poza tym,to spać, bo niedługo trzeba wyjechac :naughty: :naughty: :naughty:

PS> Wiesz już o której bedziecie w Jarosławcu? ja planuje wyjechać z Torunia rano około 6... navi mi pokazała,ze niecałe 5h bede jechał, wiec okolo 11-12 powinienem dojechać i zaczac spijać Kasztelanki heheh

(przywieźć Ci pare :cool1:)

Opublikowano

...jutro będzie wiadomo o której ruszamy do Jarosławca to zadzwonię... :wink4:

co do Kasztelanków to z miła chęcią.... :notworthy:.... :hi:

Opublikowano
  • Autor

To pare sztuk zabiore ze sobą :beer1:

Nie zapomnij o czekoladzie dla Kasi,co jej rok temu obiecałeś, bo Cie bedzie cały zlot opier :rant:

:kox:

Opublikowano

...czekoladki będą .......... :naughty:

.......chyba ....................... :decayed:

Opublikowano
  • Autor

heheheh spooko. Szerokości życzymy :good:

uważaj tam na północy na te bydlęce osoby :decayed:[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 16:20_________________________________________________Hehe Szamek, jak tam bedziesz w BT na piętrze z Moskalem i Łatkiem, to ja nie wiem,czy bedziecie w stanie w niedziele wracać autem :tongue4:

lepiej zamykajcie pokoje jak bedziecie gdzieś wychodzić, bo na bank coś odpier**lą :D

Opublikowano

planuje z nimi posiedzieć do poniedziałku :naughty: :naughty: :naughty:

a to do czego Oni są tam zdolni? :kox:

o wracanie bym się nie martwił bo nie wiem czy pojadę swoim autem :thumbdown: narazie szukam kogoś z kim się bym mógł zabrać bo moje auto nadal nie jest na chodzie, "niby" ma być na jutro, ale jak popatrzyłem gdzie mechanik jest z robotą to niestety w cuda nie wierzę :thumbdown:

najprawdopodobniej będzie zmiana mechanika i chyba będziesz musiał mnie zapoznać z tym u którego Ty robisz i wypsiu furmanę :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Spoko,jak tylko wrócisz to daj znać co z tym Twoim "mechanikiem" i jak coś to zadzwonie i Cie wstępnie umówie. Tylko u Krzyśka średni czas oczekiwania to min tydzień :/ no ale zadzwonimy, zagadamy i moze coś wymyśli.

A łatek i moskal kolego są zdolni do wszystkiego :evil: także uważaj :polew:

Opublikowano

jeśli chodzi o robotę którą zaczął to ma ją skończyć tylko że auto stoi u niego 3tyg a od dwóch nic się z nim nie robi :rant:

mówiłem jaka jest sytuacja, gdzie mam jechać itd. miało być na dzisiaj i nie jest, więc na jutro też zapewne nie będzie, a chodziło mi generalnie o jakieś dalsze naprawy, chociaż mogłoby ich nie być :decayed:

a jak gadałem z moskalem to wydawał się taki grzeczny :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

...komu ty Szamek tego ulepa zostawiłeś .... :decayed: