Szamek Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 widać że myślenie Ci nie wychodzi bedziemy szukać usterki :kox: to już lepiej nie będę mówił czym następnym razem wypieprzę w Ciebie i nie będziesz musiał prosić o wybaczenie [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 10:31_________________________________________________co tu tak cicho?
lukasera Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 życie zapier....ala i nie ma kiedy na klub wejsc. Jak u tych gołębi... ziarno kupa- ziarno kupa
Kimi Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 życie zapier....ala i nie ma kiedy na klub wejsc. Jak u tych gołębi... ziarno kupa- ziarno kupa :polew: :polew: :polew:
lukasera Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Jutro mam wolne wiec jak sie pogoda nie spierdzieli,to robie myju z odkurzaniem mojej Niuni Na pewno bedzie zadowolona [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 21:43_________________________________________________Panowie proszę o pomoc, jeśli jeszcze nie postanowiliście komu przekażecie swoje 1%, to proszę o pomoc. Jest to bliska mi rodzina wiec staram się również im pomóc. Alex najbardziej lubi jeździć w Uploaded with ImageShack.us
Szamek Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 życie zapier....ala i nie ma kiedy na klub wejsc. Jak u tych gołębi... ziarno kupa- ziarno kupa :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Jutro mam wolne wiec jak sie pogoda nie spierdzieli,to robie myju z odkurzaniem mojej Niuni Na pewno bedzie zadowolona [br] Dopisany: 07 Luty 2011, 21:43_________________________________________________Panowie proszę o pomoc, jeśli jeszcze nie postanowiliście komu przekażecie swoje 1%, to proszę o pomoc. Jest to bliska mi rodzina wiec staram się również im pomóc. Alex najbardziej lubi jeździć w Uploaded with ImageShack.us a mogę również podjechać? moja jeszcze nie była myta w tym roku :decayed: z mojej strony masz jak w banku że przekażę ten 1% na dzieciaka p.s. nie siedzę w tych rozliczeniach, a jest w ogóle możliwość przekazania więcej niż tej 1% ?
lukasera Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 hehe mozesz mi 100% przekazać swojej pensji,a ja wyśle je na Alexa;) A tak serio,to jak wypełniasz pit (najczesciej w programie z netu) to na koniec wylicza Ci ten 1% który możesz przeznaczyć na jakieś cele dobroczynne. z reguły jest to kwota nie przekraczająca 20-30złotych. Niby nie dużo, ale 10 osób i już robi sie całkiem całkiem, na jakieś rehabilitacje na miesiąc wystarczy. Także jak już będziesz miał Pit,do daj znac,a ja powiem Ci co z tym zrobc:)
Szamek Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 hehe mozesz mi 100% przekazać swojej pensji,a ja wyśle je na Alexa;) A tak serio,to jak wypełniasz pit (najczesciej w programie z netu) to na koniec wylicza Ci ten 1% który możesz przeznaczyć na jakieś cele dobroczynne. z reguły jest to kwota nie przekraczająca 20-30złotych. Niby nie dużo, ale 10 osób i już robi sie całkiem całkiem, na jakieś rehabilitacje na miesiąc wystarczy. Także jak już będziesz miał Pit,do daj znac,a ja powiem Ci co z tym zrobc:) ok cwaniaku
wypsiu Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 ...ja pier**le obydwoje znam .... :wallbash: http://polskalokalna.pl/wiadomosci/lodzkie/lodz/news/areszt-dla-28-latka-podejrzanego-o-zabojstwo,1594251,3322
Fipomat Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 faktycznie masakra generalnie to już chyba drugi taki przypadek w Polsce ostatnimi czasy ...
lukasera Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Opublikowano 10 Lutego 2011 http://www.ekutno.pl/?kutno=0&y=1&zoom=9590 tutaj o tym wczesniej pisali. niestety dla paru złotych dzieją się takie rzeczy...
Szamek Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 ...ja pier***e obydwoje znam .... :wallbash: http://polskalokalna.pl/wiadomosci/lodzkie/lodz/news/areszt-dla-28-latka-podejrzanego-o-zabojstwo,1594251,3322 faktycznie masakra generalnie to już chyba drugi taki przypadek w Polsce ostatnimi czasy ... http://www.ekutno.pl/?kutno=0&y=1&zoom=9590 tutaj o tym wczesniej pisali. niestety dla paru złotych dzieją się takie rzeczy... lepiej zostawić to bez komentarza....
Fipomat Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 mnie nie ma w domu Będę dopiero od przyszłego tygodnia
lukasera Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 Henioo pewnie też w Poznaniu uczy sie do sesji :gwizdanie:
Szamek Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 siemasz laski i nie było spota? Łukasz jedziesz w końcu do BT? :gwizdanie:
lukasera Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 no chyba jednak nie jade... Wiecie egipt w koncu jest wolny i trzeba tym biednym ludziom pokazać,ze mogą mieć telefony komórkowe w dobrej cenie :gwizdanie: Moja natura człowieka pomocnego w każdej sytuacji nie pozwala mi przejść obok potrzebujących
Kimi Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 no chyba jednak nie jade... Wiecie egipt w koncu jest wolny i trzeba tym biednym ludziom pokazać,ze mogą mieć telefony komórkowe w dobrej cenie :gwizdanie: Moja natura człowieka pomocnego w każdej sytuacji nie pozwala mi przejść obok potrzebujących :polew: :polew: :polew: :polew: Ja bym do tego jeszcze wyedukował takie 18, 19-letnie co atrakcyjniejsze Egipcjanki jak się tymi telefonami posługiwać Na pewno by się odwdzięczyły
lukasera Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 pewnie jakiś taniec brzucha itp w ramach podzięki by sie trafił
Szamek Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 no chyba jednak nie jade... [br]Dopisany: 14 Luty 2011, 22:30_________________________________________________ pewnie jakiś taniec brzucha itp w ramach podzięki by sie trafił żebyś się tylko nie przeliczył
Kimi Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 pewnie jakiś taniec brzucha itp w ramach podzięki by sie trafił No miałem co innego na myśli, ale co kto lubi :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi