Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spocik w Kutnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widać że myślenie Ci nie wychodzi :vaglogi: bedziemy szukać usterki :kox: :kox: :kox:

to już lepiej nie będę mówił czym :decayed:

następnym razem wypieprzę w Ciebie i nie będziesz musiał prosić o wybaczenie :cool1:[br]Dopisany: 05 Luty 2011, 10:31_________________________________________________co tu tak cicho? :decayed:

Opublikowano

życie zapier....ala i nie ma kiedy na klub wejsc.

Jak u tych gołębi...

ziarno kupa- ziarno kupa :polew:

Opublikowano

Jak u tych gołębi...

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Jutro mam wolne wiec jak sie pogoda nie spierdzieli,to robie myju z odkurzaniem mojej Niuni :tongue4:

Na pewno bedzie zadowolona :wink4:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 21:43_________________________________________________Panowie proszę o pomoc, jeśli jeszcze nie postanowiliście komu przekażecie swoje 1%, to proszę o pomoc. Jest to bliska mi rodzina wiec staram się również im pomóc.

Alex najbardziej lubi jeździć w :a4fan:

1dlaalexa.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Jak u tych gołębi...

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Jutro mam wolne wiec jak sie pogoda nie spierdzieli,to robie myju z odkurzaniem mojej Niuni :tongue4:

Na pewno bedzie zadowolona :wink4:[br]

Dopisany: 07 Luty 2011, 21:43_________________________________________________Panowie proszę o pomoc, jeśli jeszcze nie postanowiliście komu przekażecie swoje 1%, to proszę o pomoc. Jest to bliska mi rodzina wiec staram się również im pomóc.

Alex najbardziej lubi jeździć w :a4fan:

1dlaalexa.jpg

Uploaded with ImageShack.us

a mogę również podjechać? moja jeszcze nie była myta w tym roku :decayed: :decayed: :decayed:

z mojej strony masz jak w banku że przekażę ten 1% na dzieciaka :good:

p.s. nie siedzę w tych rozliczeniach, a jest w ogóle możliwość przekazania więcej niż tej 1% ? :mysli:

Opublikowano

hehe mozesz mi 100% przekazać swojej pensji,a ja wyśle je na Alexa;)

A tak serio,to jak wypełniasz pit (najczesciej w programie z netu) to na koniec wylicza Ci ten 1% który możesz przeznaczyć na jakieś cele dobroczynne. z reguły jest to kwota nie przekraczająca 20-30złotych. Niby nie dużo, ale 10 osób i już robi sie całkiem całkiem, na jakieś rehabilitacje na miesiąc wystarczy.

Także jak już będziesz miał Pit,do daj znac,a ja powiem Ci co z tym zrobc:)

Opublikowano

hehe mozesz mi 100% przekazać swojej pensji,a ja wyśle je na Alexa;)

A tak serio,to jak wypełniasz pit (najczesciej w programie z netu) to na koniec wylicza Ci ten 1% który możesz przeznaczyć na jakieś cele dobroczynne. z reguły jest to kwota nie przekraczająca 20-30złotych. Niby nie dużo, ale 10 osób i już robi sie całkiem całkiem, na jakieś rehabilitacje na miesiąc wystarczy.

Także jak już będziesz miał Pit,do daj znac,a ja powiem Ci co z tym zrobc:)

ok cwaniaku :cool1:

Opublikowano

faktycznie masakra :( generalnie to już chyba drugi taki przypadek w Polsce ostatnimi czasy ... :confused4:

Opublikowano

faktycznie masakra :( generalnie to już chyba drugi taki przypadek w Polsce ostatnimi czasy ... :confused4:

http://www.ekutno.pl/?kutno=0&y=1&zoom=9590 tutaj o tym wczesniej pisali. niestety dla paru złotych dzieją się takie rzeczy...

lepiej zostawić to bez komentarza.... :thumbdown:

Opublikowano

i znów cisza...

Jutro spot?

Opublikowano

mnie nie ma w domu :confused4: Będę dopiero od przyszłego tygodnia

Opublikowano

Henioo pewnie też w Poznaniu uczy :drunk: sie do sesji :gwizdanie:

Opublikowano

siemasz laski :decayed:

i nie było spota?

Łukasz jedziesz w końcu do BT? :gwizdanie:

Opublikowano

no chyba jednak nie jade...

Wiecie egipt w koncu jest wolny i trzeba tym biednym ludziom pokazać,ze mogą mieć telefony komórkowe :naughty:

w dobrej cenie :gwizdanie:

Moja natura człowieka pomocnego w każdej sytuacji nie pozwala mi przejść obok potrzebujących :D

Opublikowano

Wiecie egipt w koncu jest wolny i trzeba tym biednym ludziom pokazać,ze mogą mieć telefony komórkowe :naughty:

w dobrej cenie :gwizdanie:

Moja natura człowieka pomocnego w każdej sytuacji nie pozwala mi przejść obok potrzebujących :D

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Ja bym do tego jeszcze wyedukował takie 18, 19-letnie co atrakcyjniejsze Egipcjanki jak się tymi telefonami posługiwać :D

Na pewno by się odwdzięczyły :D

Opublikowano

pewnie jakiś taniec brzucha itp w ramach podzięki by sie trafił :wink4:

Opublikowano

:thumbdown:[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 22:30_________________________________________________

żebyś się tylko nie przeliczył :decayed:

Opublikowano

No miałem co innego na myśli, ale co kto lubi :naughty: :naughty: :naughty: