marecki2411 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Witam Widzę że z czasem wchodzą nowe podzespoły i nowe propozycje przy instalacji gazowej. Ja właśnie rozglądam się za rozwiązaniem do mojego 163KM Audi z świeżo zregenerowanym multitronikiem I dwie propozycje, które wydają mi się najoptymalniejsze: 1-sza 2600zł Stag Qbox Baracuda bądz Hana KME silver przewody faro butla 55litrów ( i tu pytanie czy wejdzie większa) 2-ga 2700zł Stag Qbox AC W01 AC RO1 W obu przypadkach wlew pod klapką Jakieś opinie, rady, wskazówki...?! PZDR
uosiek Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Tydzień temu pytałem się polecany na lpg-forum.pl warsztat i do BFB poleca barakudy.
Mateuszek1001 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Ja bym wziął taki: -Stag Qbox -R01 250km -Barraccuda -Zwykła rurka 8mm
MaTeo85 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 ja w swoim Avancie mam butlę o pojemności 61 litrów, ale nie wiem czy w sedanie tyle samo miejsca jest. A instalację mam Staga Qbox + AC-W01 z reduktorem ZAVOLI. Jestem zadowolony z tym że u mnie silnik 2.0 ALT
artur100g Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Ja bym wziął taki: -Stag Qbox -R01 250km -Barraccuda -Zwykła rurka 8mm Dokładnie.Instalacja dobra i jeśli dłubniesz auto też obskoczy.Najważniejsze teraz to dobry montaż.
marecki2411 Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Opublikowano 8 Listopada 2016 Wiec Barracuda jak rozumiem pojedyncze wtryskiwacze, a czy ktoś miał do czynienia z reduktorem KME Silver. Dlaczego pytam o ten z zestawu 1-szego, bo jest to jeden z nielicznych z zakładów które oferują usługi pod STAGIEM z terminem przed grudniem. Zależy mi na "logo" Staga. Żeby bez problemu móc serwisować gaz w innych punktach w Polsce trochę ich mają a ja nie wiem gdzie będę za rok
artur100g Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) Załóż AC 250 jeśli planujesz mody lub KME Tur jeśli zostanie seria,możesz też wrzucić wtryskiwacze acw03,są dobre,stagowe i pojedyńcze.Pamiętaj,że lepiej poczekać,bo dobry zakład ma długie terminy.Znam sporo zakładów w kraju,mogę coś podpowiedzieć gdzie podjechać na montaż. P.S. Autoryzowany czy rekomendowany zakład nie zawsze znaczy dobry ;-) Edytowane 8 Listopada 2016 przez artur100g
marecki2411 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 Za bardzo nie mogę szaleć z modami bo mój multitronic bardzo delikatny Czasem to nie zasada, słyszałem że jak jest za dużo zleceń to "specjaliści" zlecają pracownikom i jakość na tym traci ale... EKO-CAR w Radomiu zbiera raczej same pozytywne komentarze. Wiec zaufam ludziom z doświadczeniem i zdam się na ich wiedzę. Im bardziej zaczynam wnikać w szegóły tym wiecej nie jasności sie pojawia. Dzięki za pomoc i wskazówki PZDR
artur100g Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 EKO-CAR...no nie jestem przekonany do końca ;-) Koło Radomia masz gościa w Promnej-Kolonii,nazywa się Marek Niczewski-wygooglaj sobie telefon.Zakład na zadupiu strasznym,ale facet wie co robi i na bank będzie lepiej niż u p.Putona. A zrobisz jak uważasz.PZDR
k232 Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Ja u Siebie w sedanie mam butlę 70 litrów, wchodzi 55 litrów przy tankowaniu.
REddy Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 (edytowane) Ja zakładałem niedawno w Mascar na gołębiowskiej 37 do 1.8T i mam zamontowany zestaw nr 2 podany przez Cb (tylko wtryski ACW-03), butla 55l. Jeżdżę dopiero kilka dni, ale różnicy praktycznie nie odczuwam. Kwestia spalania do sprawdzenia Edytowane 14 Listopada 2016 przez REddy
Rekomendowane odpowiedzi