Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PŁOŃSK / PŁOCK / okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ja panowie przepraszam ale autko w garażu stoi z padniętą turbinka :wallbash:

ale w tym tyg juz bedzie na chodzie :cool1:

Opublikowano

Witam jak byście się w Płońsku nie długo spotykali to niech ktoś da znać i mi to też bym przyleciał

Opublikowano

Cześć

Czy A3 też można podjechać?

Opublikowano

Cześć

Czy A3 też można podjechać?

jasne że tak :good: Myślę że w lutym jakiś spocik będzie :wink4: Ostatnio frekwencja była za***ista :kox:

kilka B5 , 5 B6 o ile dobrze pamiętam i A6 C5 :naughty:

Opublikowano

Panowie jakby było coś po 20 lutego to ja chętnie, bo dopiero w kraju będę myslę że jeszcze 2 autka bym ściągnął forumowe jesli by było w płońsku

Opublikowano

Panowie jakby było coś po 20 lutego to ja chętnie, bo dopiero w kraju będę myslę że jeszcze 2 autka bym ściągnął forumowe jesli by było w płońsku

:good: Cos nasz mod się nie odzywa ostatnio ale pewnie znajdzie i on czas w któryś weekend :naughty: Na pewno coś zorganizujemy :naughty:

Opublikowano

dajcie znać, chętnie bym się poturlał gdzieś w klimacie.

BTW -> tak sobie myślę żeby w Płocku spoty były, proponuję górny parking galerii Mosty. termin do uzgodnienia. sie zaczyna powoli zima zawijać więc można by pokombinować - bo i okolica zacna i możliwości sporo. mam opcje organizacji paintballa , ogniska, sauny, chaty solnej, łaźni polskiej, domków, grilla, baletów i innych atrakcji w atrakcyjnej okolicy.i na dobrych warunkach.dla AudiManiaków.

czekam na odzew.

Opublikowano

ja tez bym w plocku cos wykabinowal

Opublikowano

no to proponuję kontrolnie środę o , powiedzmy 18.00 . górny parking galerii Mosty.chętnych zapraszam.

Opublikowano

ja tez w wekend albo piatek o 20 powiedzmy bo ja w sobote i niedziele robie nie raz

Opublikowano

ok, ja tam elastyczny jestem, jeśli są chętni , a widzę . że są to zaklepmy PIĄTEK , GODZ. 19:00 -- GALERIA MOSTY -- PARKING POZIOM 4

SERDECZNIE ZAPRASZAM, CZAS COŚ RUSZYĆ

Opublikowano
  • Autor

:good: Cos nasz mod się nie odzywa ostatnio ale pewnie znajdzie i on czas w któryś weekend :naughty: Na pewno coś zorganizujemy :naughty:

mod sie nie odzywa, bo z roznych przyczyn nie bywa w Plonsku... ostatni raz bylem na swieta.

teraz bede w weekend, ale pewnie tylko na kilka godzin.

Opublikowano

mod sie nie odzywa, bo z roznych przyczyn nie bywa w Plonsku... ostatni raz bylem na swieta.

teraz bede w weekend, ale pewnie tylko na kilka godzin.

spoko rozumiem :wink4: U mnie niestety podobnie z wolnym czasem :disgust:

Opublikowano
  • Autor

nawet nie chodzi o czas... sa poprostu sprawy przez ktore nie chce mi sie wcale tam jezdzic :kwasny:

....aaaleee spoko - kiedys ustawimy sie w koncu na ta kreske :decayed:

Opublikowano

nawet nie chodzi o czas... sa poprostu sprawy przez ktore nie chce mi sie wcale tam jezdzic :kwasny:

....aaaleee spoko - kiedys ustawimy sie w koncu na ta kreske :decayed:

:decayed: Moje auto nie jest do scigania :decayed::bag: Ale zrobie wyjatek :naughty:

Opublikowano

w piatek mi pasi bede :naughty:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 22:00_________________________________________________to moze jakas liste zrobic kto bedzie ?? ja bede ale z kolegami bo do kutna jedziemy ale spota nie chce opuscic tym razem :mysli:

Opublikowano

ja tez bd ale ok 19.15 o 19 koncze prace a 3eba jeszcze cale miasto przejechac

Opublikowano

no to jest 2-uch a gdzie reszta?? :gwizdanie: :mysli:

Opublikowano

no ja będę, oczywista ....