Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PŁOŃSK / PŁOCK / okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PŁOCK

1wszy i 3ci czwartek miesiąca / godz. 19:30

Galeria Mosty - ul. Tysiąclecia, Parking poziom +3

Opublikowano

Hmm na KFC zawsze :P

Opublikowano
  • Autor

Masz blisko, w dodatku dobra trasa, zapisany :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Musimy tylko ustalic jakis termin wszystkim pasujacy... na razie na PW odpisal smalec i pasuje mu wylacznie 25 lub 28 :mysli:

Jutrzejszy dzien odpada oczywiscie, a 28 to tylko jakas wczesna godzina pewnie... typu 10-11.

Opublikowano

Mi to bez większej różnicy. Mogę 27 i 28.

Opublikowano
  • Autor

To co? Moze Niedziela 28.12, 11:00 na KFC?

Opublikowano

To co? Moze Niedziela 28.12, 11:00 na KFC?

Jak dla mnie ok.

Opublikowano

dopisuj i mnie :> OD razu furki mozna bedzie umyc :naughty:

Opublikowano
  • Autor

No to git. Jak dobrze pojdzie, to bedzie nas 5 :)[br]Dopisany: 26 Grudzień 2008, 15:07_________________________________________________Dobra Panowie, to widzimy sie jutro o 11:00 kolo KFC :)

:kox:

Opublikowano

oczywiście :P ja mam taka ochote na kubełek z KFC ze szok ;P

Opublikowano
  • Autor

Noo... sniadanie na KFC, czemu nie :decayed::cool1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie a moze bedziemy co tydzien sie spotykac gdzies w Plonsku?? Tak zeby coraz wiecej furek sie zjezdzalo?? :naughty:

Opublikowano

Cześć.

Ostatnio któryś z kolegów wysłał mi wiadomość z zapytaniem o tego spota przy KFC.

W tym czasie nie bardzo mogłem, nawet nie odpisałem na tą wiadomość ale jeżeli znów coś będziecie planować chciał bym o tym wiedzieć. Możliwe że znajdę trochę czasu i zjawie się na spocie.

Opublikowano
  • Autor

Panowie a moze bedziemy co tydzien sie spotykac gdzies w Plonsku?? Tak zeby coraz wiecej furek sie zjezdzalo?? :naughty:

Bardzo chetnie, ale ja nie dam rady... w Plonsku jestem co najwyzej raz w miesiacu (w weekend) + w swieta.

Ostatnio któryś z kolegów wysłał mi wiadomość z zapytaniem o tego spota przy KFC.

To bylem ja :naughty:

Opublikowano

Bardzo chetnie, ale ja nie dam rady... w Plonsku jestem co najwyzej raz w miesiacu (w weekend) + w swieta.

Kurcze nie dobrze... ale zze stolicy duzo km do Plonska nie jest przeciez wiec np te 2 niedziele moze moglbys poswiecic :cool1: Wiecie teraz trzeba wesprzec KFC bo obwodnice zrobili i pustki sa troszke :wink4: jezdzac po Plonsku widze sporo A4 i duzo w nich mlodziezy wiec moze by nam sie spociki rozkrecily... Moj kumpel by wpadal tez swoja maszyna ale w piatek zaatakowal rów na trasie i troche ja poobijal i nie wiem kiedy ja zrobi :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Tylko, ze mieszkam na Ursynowie pod lasem, wiec nie 55, a prawie 80km do Plonska mam :cool1:

A4'ek i ja sporo widuje w Plonsku, z reguly B5, ale i B6 sie trafi. Kup kalendarzyki klubowe, czy cus i wsadzaj ludziom za okna, gdybym mial okazje czesciej bywac w Plonsku, to bym to robil :wink4:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 22:22_________________________________________________***

Na 90% bede w Plonsku w niedziele.

Kto chetny na spota? :naughty:

Opublikowano

może ja :)

Opublikowano
  • Autor

Dobra. Jestem w Plonsku w weekend i proponuje spota w niedziele o 11:00 przy KFC.

Kto chetny? :)