Jacktdi99 Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 (edited) Witam problem nastepujacy , od dzis audi raz odpala a raz nie , silnik jeszcze nadal ciepły ,wracam przekrecam stacyjke- swieczki zagrzały napis OK- chce odpalic iii nawet nie zakrecił, po 1 h wracam zapala normalnie, przejechałem 15km zgasiłem od razu odpaliłem i jest ok, ale juz za 5 min znowu nawet nie kreci rozrusznik, jak wyzej. ,aku swiece sprawne (na pych odpalił ) prosze o sugestie ?? Edited November 11, 2016 by Jacktdi99
Jacktdi99 Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 dzis znowu taka sama sytuacja nawet nie drgnie,Marjon poczytałem o tej kostce jutro sie do niej sprobuje dobrac i zobacze chociaz wizualnie co z nia, widziałem ze zdania sa podzielone ponoc da sie do niej dostac bez zdejmowania kierownicy ? ktos przerabiał taka sprawe? rozrusznik... sam pewnie nic tam nie zdziałam
Karolek1997 Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 A ja to bym zobaczył czy przy próbie rozruchu przygasają kontrolki i spada napięcie. Jeśli spada to winą są tulejki rozrusznika, które się zacieraja.
Jacktdi99 Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 A ja to bym zobaczył czy przy próbie rozruchu przygasają kontrolki i spada napięcie. Jeśli spada to winą są tulejki rozrusznika, które się zacieraja. na to zwrociłem juz uwage i kontrolki nie przygasaja, ale napiecia juz nie sprawdzałem ..
Recommended Posts