pachlik Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Witam. Czy ktoś montował kierwonice ze spłaszczonym dołem do a4 b5. Jesli tak to od jakiego modelu i jakich przeróbek trzeba było dokonać aby weszła na kolumnę z b5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nina_chudu4 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Witam .jeśli bardzo chcesz płaski dół itp to odwiedź na fejsie taki profil jak Evo3000. Przerabia ja wszystkie kierownice. Świetna alternatywa .robią płaski dół górę biceps rogi i obszycie skóra lub alcantra.koszt naszej kierownicy około 600zl Edytowane 15 Listopada 2016 przez nina_chudu4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebidi Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam. Czy ktoś montował kierwonice ze spłaszczonym dołem do a4 b5. Jesli tak to od jakiego modelu i jakich przeróbek trzeba było dokonać aby weszła na kolumnę z b5. tak u siebie zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiokolo Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Można wysłać swoją kierownicę do modyfikacji - spłaszczenia dołu do nich i ci zrobią jak chcesz: https://maximonia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi