MemberA4 Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Koledzy mam problem dotyczący podnoszenia szyby kierowcy. Opuszczanie normalnie dziala lecz na podnoszeniu słychać klikanie tylko. Doszedłem że winna jest płytka elektroniki od silniczka. Gdy całość jest w pozycji normalnej czyli tak silniczek nie działa na podnoszenie jedynie słychać klikanie chyba stycznika na plytce lecz gdy płytkę dość mocno napręże czyli tak podnoszenie zaczyna normalnie działać za każdym razem naciśnięcia guzika. Problem na pewno tkwi w tej płytce lecz nawet poprawienie lutów nic nie pomogło. Miał ktoś taki przypadek? Pozdrowki Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Listopada 2016 przez MemberA4
MemberA4 Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Opublikowano 22 Listopada 2016 8E1 959 801B i muszę takiego już szukać bo od zabawy w naprawę działania szyby centralny w tych drzwiach przestał również działać. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Winny od podnoszenia i opuszczania szyby jest ten stycznik pierwszy od gór na zdjęciu(ta duża kostka). Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
enrike2 Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Mam taki sterownik jak chcesz a sprawdzałes przewody w gumowej osłonie?
MemberA4 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Opublikowano 24 Listopada 2016 Tak przewody sprawdzone. Na sto procent to wina sterownika przy silniczki a do tego już mi nie działa centralny w tych drzwiach. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Podaj mi na PW cenę za ten sterownik. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Centralny nie działał w tych drzwiach bo bezpiecznik poszedl. Moduł dałoby radę naprawić poprzez wymianę stycznika ale to już robota dla elektronika by była. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi