Adrian Kordziński Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 witam tak jak w temacie chce zmienić radio z chorus na concert 2 cd mam besse auto jest z 1997r jakie będą trudność
tfk83 Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) Jedyna trudność / niedogodność to brak podświetlenia i wyłączające się radio co godzinę - chyba że kupisz adapter/emulator CAN. Jeśli masz Bose to dobrze by było radio pod Bose zakodować . Masz full FIS? Ja miałem i połączenie radio wyświetlacz odbywało się za pomocą 2 lini CAN h oraz CAN l wieć nie było problemu z podłączeniem VAG - radio. Samo podłączenie bez problemu. Edytowane 28 Listopada 2016 przez tfk83
Adrian Kordziński Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) dzieki za odp nie mam cana ale mam fabryczne bosse czyli kostki podłączenia do zmieniarki itd. wszystkie kostki beda pasować bez problemu a jak przestawić radjo pod bosse Edytowane 28 Listopada 2016 przez Adrian Kordziński
tfk83 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 W Vag albo VCDS musisz wejść w Radio i zmienić kodowanie na 017 o ile dobrze pamiętam 0-brak pasywnych głośników 1-Bose 7- Zmieniarka + info z RDS na FIS + wzmacniacz antenowy
Adrian Kordziński Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2016 podłączyłem radio wszystko działa i tak jak pisałeś nie działa podświetlanie przycisków czy jak taki emulator kupie to bedzie podświetlanie http://allegro.pl/can-adapter-audi-concert-chorus-symphony-i5266886206.html concert 2 wsadzone podświetlanie zrobione bez żadnych emulatorów gra rewelacyjnie
Rekomendowane odpowiedzi