kaman5151 Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 Czołem. Czy ktoś mógłby mnie naprowadzić jak dostać się do pomocnika kodowania? Po wejściu w kanał 09-Cent.Elekt. a nastepnie po wejściu w Koduj wywala mi coś takiego. Po wciśnięciu Zrób! i ponownym wejściu jest to samo. Czy trzeba coś jeszcze wykonać? To moje początki przy zabawie z czymś takim więc prosze o wyrozumiałość. Naoglądałem się tych poradników i za cholere nie mogę dostać się to tych bajtów aby powyłączać co chce. Prosiłbym o szczegółowe wyjaśnienie. Pozdrawiam.
GreGoriO Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) to nie są bajty tylko wartości liczbowe. długiego kodowania w B6 jeszcze nie ma tutaj masz podpowiedź, kliknij w pierwszym poście na zwijak. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/100858-mce-09-modul-centralnej-elektryki-lusterko-wlacznik-swiatel-czujnik-swiatla-coming-leaving-home/ musisz podać właściwe kodowanie z rozpiski z wątku o MCE, czyli zgodnie z tym co posiadasz...ksenony lub nie, czujnik światła, hak, kraj a wyłączenia kontroli żarówek nie zrobisz. jedynie możesz wykodować światła pmgielne (odp kraj) ale wtedy ich nie użyjesz. Edytowane 25 Listopada 2016 przez GreGoriO
kaman5151 Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Opublikowano 25 Listopada 2016 Chwila, chwila. Czyli czegoś takiego nie jestem w stanie zrobić w moim aucie?
GreGoriO Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 Nie w modelu B6 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kaman5151 Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Opublikowano 25 Listopada 2016 Ok dzięki wielkie za odpowiedź.
Rabbi Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Pany a da się wyłączyć kontrolę żarówek w B7 ?
Rekomendowane odpowiedzi