Miissioo Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 Cześć. Kupiłem audi z założonym już filtrem stozkowym który kwalifikuje się już do wymiany. I teraz jaki polecacie tak do 100zl?
Luqe12 Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 dolot masz jakoś przerobiony, odizolowany ten stożek od komory silnika? Pokaż jak to wygląda pod maską
Miissioo Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 Jestem na telefonie więc wrzucę zdjęcie tak bo nie wiem jak inaczej. Poprzedni właściciel zrobił to tak i wiem że ciągnie ciepłe powietrze. I zastanawiam się czy zamontować oryginał czy przedłużyć jakby rurę i jakoś obudowac filtr żeby oddzielić go od silnika http://fotowrzut.pl/WIFZUGWC7M
Luqe12 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Za dużo trochę roboty, trzeba by cały dolot przerobić i odizolować porządnie by ciepłego powietrza od silnika nie ciągnął. Lepiej chyba włożyć oryginalną puszkę na filtr i wsadzić sportową wkładkę powietrza, ponoć efekt podobny do stożka - ciągnie więcej powietrza a nie puszcza tyle zanieczyszczeń co stożek.
Miissioo Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 Ok dzięki, to zakładam oryginał
Rekomendowane odpowiedzi