Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Szczecin - Wymiana zerwanych świec żarowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

orientuje się ktoś gdzie w Szczecinie mogę wymienić dwie zerwane świece w A4 B7 3.0 2005r.

Przy wymianie zastałem dwie zerwane po poprzednim właścicielu.

Z góry dzięki.

Opublikowano

ja kolego miałem podobną sytuację tylko że w 1,9tdi. mi to ogarneli w autoryzowanym serwisie boscha na pewno w szczecinie też jest serwis bosch

Opublikowano

To ze jeden serwis boscha jest dobry to niestety nie znaczy ze tak jest w innym. Z warsztatami jest różnie, ja staram się robić wszystko sam. Najważniejsze to znaleźć kogoś kto głowicy Ci nie uszkodzi... Ale nie mam niestety kogoś zaufanego kogo w ciemno mogę polecić do takiej roboty.

Opublikowano

oczywiście zrobili to bez zdejmowania głowicy

To ze jeden serwis boscha jest dobry to niestety nie znaczy ze tak jest w innym. Z warsztatami jest różnie, ja staram się robić wszystko sam. Najważniejsze to znaleźć kogoś kto głowicy Ci nie uszkodzi... Ale nie mam niestety kogoś zaufanego kogo w ciemno mogę polecić do takiej roboty.

tez sobie większość rzeczy ogarniam sam ale nie zerwane świece a kolega pyta o rade to mu odpowiadam ja mu nie karze tam auta naprawić moźe podjechać zapytać itd.

skoro jesteś taki mądry to rozwierć mu te świece i wstaw nowe gwinty bez zdejmowania czapki

Opublikowano

Papke bosch servis jak jedziesz na stargard. Wymienili zerwana swiece. Na Ustowie tez cos takiego ogarniaja

Wysłane z mojego SPH-L720 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

oczywiście zrobili to bez zdejmowania głowicy

tez sobie większość rzeczy ogarniam sam ale nie zerwane świece a kolega pyta o rade to mu odpowiadam ja mu nie karze tam auta naprawić moźe podjechać zapytać itd.

skoro jesteś taki mądry to rozwierć mu te świece i wstaw nowe gwinty bez zdejmowania czapki

Kolego ale co się tak denerwujesz? Ja tylko powiedziałem że nie każdy warsztat z logo Boscha jest dobry, przy zerwanej świecy paproch, a nie mechanik może uszkodzić głowicę i wtedy będzie gruba robota...

Opublikowano

Kiedyś robiłem to na Klonowica obok myjni przy pętli na żołnierskiej był warsztat ale nie wiem czy dalej tam jest - chłop się spisał a ze świecy nie wiele zostało po próbach poprzednich pseudo mechaników

Opublikowano

Zapytaj też w VAGPRO były VWujcik.