jary1982 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Dzisiaj zauwzyłem mała kolorową plamkę pod autkiem, z przodu od strony pasażera. Co to może być ? (w ostatnim czasie zdejmowany był zderzak i wymieniane tarcze i klocki hamulcowe)
pawelosinski83 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) płyn chłodniczy, olej skrzyni biegów, płyn do wspomagania, benzyna, płyn hamulcowy z powyższych obstawiam płyn hamulcowy lub benzynę - robią się kolorowe w połączeniu z wilgocią na glebie... ... A4 B7 4.2 kod silnika 1B ??? co to k...a jest Edytowane 1 Grudnia 2016 przez pawelosinski83
jary1982 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) heh już zmieniłem kod silnika:) musze zaprowadzić do mechanika, ale dopiero w poniedziałek jeszcze poczytałem ze moze byc olej silnikowy, bo dostaje sie czasem do niego troche benzyny, wiec pora na szukanie wycieku Może ktoś miał podobny wyciek ? Edytowane 1 Grudnia 2016 przez jary1982
pawelosinski83 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 kod silnika OK, ale to nie S4 przypadkiem?? olej silnikowy - kapać moze, owszem, ale "tęcza" się nie zrobi raczej, chyba że masz 50/50 z benzin zmieszany
jary1982 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2016 przez ostatnie 100km był jezdzony tylko i wyłącznie po miescie, wiec moze troche benzyny sie dostalo do oleju, no nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi