przemus1000d Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 witam otóż w moim audi wyjmowałem reflektory i gdy były kostki odpięte to odpaliłem samochod i nagle wyskoczyly bledy zwarcie reflektora itp pozniej gdy wymienilem zarowke xenonową i gdy podpiołem kostki , skasowałem też błędy i już nie powróciły mam taki problem ponieważ po odpieciu tych kostek na tryb swiateł auto cały czas się pali soczewka nawet w dzien a wczesniej na tryb auto jak wziołem to soczewka zapalała się przy zmierzchu dodam jeszcze gdy włączałem migacz to się ściemniał a teraz się nie ściemnia ,coś mogłem uszkodzić tylko nie wiem co proszę was pomóżcie mi z tym problemem
olinek2 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Sprawdź czy kodowania są ok w boardnetz. Jeśli tak i nie ma błędów to coś nie tak z połączeniami bądź sterownikiem lamp. Dziwna sprawa, podobnie dziwna jakby zgubił kodowania
przemus1000d Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2016 Sprawdź czy kodowania są ok w boardnetz. Jeśli tak i nie ma błędów to coś nie tak z połączeniami bądź sterownikiem lamp. Dziwna sprawa, podobnie dziwna jakby zgubił kodowania no właśnie bardzo dziwne ale samopoziomowanie działa tylko chodzi ze cały czas się pali soczewka a masz mozę kodowania do tych lamp ??? Sprawdź czy kodowania są ok w boardnetz. Jeśli tak i nie ma błędów to coś nie tak z połączeniami bądź sterownikiem lamp. Dziwna sprawa, podobnie dziwna jakby zgubił kodowania no właśnie bardzo dziwne ale samopoziomowanie działa tylko chodzi ze cały czas się pali soczewka a masz mozę kodowania do tych lamp ??? błędów nie ma sprawdzałem
wrclaguna Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Sprawdz błedy w MCE 09 a jesli sa to wkej je tu
Rekomendowane odpowiedzi