Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi a4 b5 ForzaMaciej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, ForzaMaciej napisał:

w Poniedziałek kierownica idzie do obszycia :)

Doszły nowe plany mianowicie przyciemnienie folią przednich kierunkowskazów, końcowe rury tłumika na prosto  i białe oświetlenie zegarów :)

Kolego w swojej audicy tak robiłeś zegary ? :)

Co do tego tłumika to jest on specjalnie tak skierowany w dół ze względu na brak DPF (tak przynajmniej było w BMW), żeby kopcił w asfalt, a nie w sąsiada za tobą. W Niemczech jak np. coś takiego odkryją to jest lipa. :P
Nie zniechęcam po prostu informuję o ewentualnych przyczynach/skutkach tego posunięcia. Wizual na pewno się podniesie, no i dźwięk... :D

Dlaczego chcesz przyciemnić przednie kierunkowskazy. Nie rób tego. :D

A co do tych zegarów to jest na forum poradnik jak to zrobić z efektem przed i po. :P

Ta gałeczka od A3 też u mnie siądzie, ale pamiętaj, żeby kupić z dobrze wyrysowanymi biegami na górze, bo docelowo w A3 wsteczny jest np. w innym miejscu ;)

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, ppatryk napisał:

Co do tego tłumika to jest on specjalnie tak skierowany w dół ze względu na brak DPF (tak przynajmniej było w BMW), żeby kopcił w asfalt, a nie w sąsiada za tobą. W Niemczech jak np. coś takiego odkryją to jest lipa. :P
Nie zniechęcam po prostu informuję o ewentualnych przyczynach/skutkach tego posunięcia. Wizual na pewno się podniesie, no i dźwięk... :D

Dlaczego chcesz przyciemnić przednie kierunkowskazy. Nie rób tego. :D

A co do tych zegarów to jest na forum poradnik jak to zrobić z efektem przed i po. :P

Ta gałeczka od A3 też u mnie siądzie, ale pamiętaj, żeby kupić z dobrze wyrysowanymi biegami na górze, bo docelowo w A3 wsteczny jest np. w innym miejscu ;)

Dobrze wiedzieć ,że są przypały odnośnie prostego tłumika :D

Kierunki chcę przyciemnić ze względu ,że miałem w b4 i podobało mi się a w b5 nie wiem jak to będzie wyglądać ale zawsze można zerwać folię w razie jakby mi się nie podobało :)

Widziałem różne poradniki i akurat na zegarach które były np w 1996 nie zobaczyłem takiego poradnika i nie wiem jaki efekt będzie :)

Plany były także przyciemnić lampy przednie od wewnątrz ale z tego co się orientuję w lampach przed liftem nie ma jak przyciemnić bo oczywiście odbłyśników nie będę przyciemniał z wiadomych przyczyn :D dlatego przyciemnianie lamp u mnie nie przejdzie a zmiana lamp na polifty lub inne odpada ze względu ,iż szkoda mi przeciwmgielny z przodu bo mam w lampie :)

Opublikowano
4 minuty temu, ForzaMaciej napisał:

Dobrze wiedzieć ,że są przypały odnośnie prostego tłumika :D

Kierunki chcę przyciemnić ze względu ,że miałem w b4 i podobało mi się a w b5 nie wiem jak to będzie wyglądać ale zawsze można zerwać folię w razie jakby mi się nie podobało :)

Widziałem różne poradniki i akurat na zegarach które były np w 1996 nie zobaczyłem takiego poradnika i nie wiem jaki efekt będzie :)

Plany były także przyciemnić lampy przednie od wewnątrz ale z tego co się orientuję w lampach przed liftem nie ma jak przyciemnić bo oczywiście odbłyśników nie będę przyciemniał z wiadomych przyczyn :D dlatego przyciemnianie lamp u mnie nie przejdzie a zmiana lamp na polifty lub inne odpada ze względu ,iż szkoda mi przeciwmgielny z przodu bo mam w lampie :)

Czyli masz Boscha z przodu tak jak ja :P
Fajne to jest, bo bezkarnie możesz na nich latać w nocy, bo policja nie ogarnie, że są w lampie. :D

Ja polifty na bixie będędopiero montował jak mi te przestaną dobrze świecić, albo wcześniej jak będzie leżało mi wolne 1000zł.

Tu masz wątek od zegarów:

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, ppatryk napisał:

Czyli masz Boscha z przodu tak jak ja :P
Fajne to jest, bo bezkarnie możesz na nich latać w nocy, bo policja nie ogarnie, że są w lampie. :D

Widzę ,że wiesz o co chodzi haha :D

Opublikowano

Napisałeś, że chcesz modować swoją. Przeczytaj u mnie "whishlist" może coś Ci się spodoba i przerzucisz do siebie. :D

Opublikowano
  • Autor

Koledzy czy lotka nad tylną szybę będzie dobrze wyglądać czy lepiej zostawić tak jak jest ? :P

Koledzy czy lotka nad tylną szybę będzie dobrze wyglądać czy lepiej zostawić tak jak jest ? :P

Opublikowano
Koledzy czy lotka nad tylną szybę będzie dobrze wyglądać czy lepiej zostawić tak jak jest ? [emoji14]

Koledzy czy lotka nad tylną szybę będzie dobrze wyglądać czy lepiej zostawić tak jak jest ? [emoji14]

lotka na klapę RSowa zawsze dobrze wygląda w avancie

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ten system "go home" [emoji14] wiesz jak masz zrobiony?

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Kolego odnośnie " go home " to widziałem kilka poradników na forach między innymi tutaj :)

Moje felgi które obecnie tak wyglądają:

15577658_1279905668719341_586965882_n.jpg

Na wiosnę będę malował na ciemny grafit :) myślę ,że będzie super wyglądał grafit do zielonego ( tym bardziej,że relingi czarne oraz czarne obramówki okien :)

4827184143_d429892df7_b.jpg:

audi-rs4-b5_00022002.jpg

Opublikowano

lotka na klapę RSowa zawsze dobrze wygląda w avancie

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Tak będzie nawet bdb dobrze wyglądać.. sam już taką kupiłem i czeka na lakierowanie i montaż..

Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka